Nu kan man også se eksklusivt indhold med Francesco Molinari på den Discovery ejede streamingtjeneste GOLFTV.

Allerede inden GOLFTV blev lanceret, havde man indgået en aftale med Tiger Woods, og nu kommer der også eksklusivt indhold med The Open 2018 vinderen Francesco Molinari, der var topscorer ved Ryder Cup 2018. Han har vundet seks turneringer på Europa Touren.

Ved udvalgte turneringer vil GOLFTV lave indslag med Francesco Molinari før og efter runderne. Man vil også lave en serie med instruktionsvideoer.

Thomas Bjørn og Francesco Molinari efter sejren i Ryder Cup 2018 – Foto: golfsupport.nl

36-årige Francesco Molinari vandt også BMW PGA Championship sidste år og Race to Dubai 2018 ranglisten. På PGA Tour har han udover The Open også vundet Quicken Loans National 2018 og Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard 2019.

Udover indhold til GOLFTV, har han også fået deres logo på sin bag.

– Jeg elsker det Discovery og GOLFTV vil opnå, og jeg glæder mig til at være en del af teamet på rejsen. Det er en spændende tid for golf og for mig personligt, så jeg er stolt over at spille en rolle i deres mission om, at blive det digitale hjem for golf over hele verden, siger Francesco Molinari i en pressemeddelelse.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.