PopulærtDP World TourSe højde- og lavpunkter fra Söderbergs skøre runde i Indian Open

Se højde- og lavpunkter fra Söderbergs skøre runde i Indian Open

DP World Tour kalder det den skøreste runde og en absurd runde på en vild golfbane. Sebastian Söderbergs første runde i Hero Indian Open, hvor han blev nr. 2, var da også usædvanlig med ni birdies og to 8’ere.

Efter en par på 1. hul lavede Söderberg seks birdies i træk inden han slog to bolde i vandet på 8. hul, der er et par-5 hul, og det endte med en 8’er inden han lavede en birdie på 9. hul.

Bogey på 10. og birdie på 12. hul inden han lavede endnu en 8’er på par-4 hullet 14, som blev fulgt op af en birdie på 15. hul. En score i -4 på for-ni og +3 på bag-ni gav en runde i -1.

De følgende dage spillede Sebastian Söderberg sig frem i feltet med runder i -5, -2 og -5. Han sluttede på en delt 2. plads i -13, hvilket var fire slag efter vinderen Keita Nakajima.

Emily vandt på DLF G&CC i 2015

Der blev spillet på den Gary Player designede DLF G&CC, som er en anderledes udfordring. Nogle mener den er for svær og skør, men samtidig er den flere gange kåret som den bedste bane i Indien. Det var i øvrigt her Emily K Pedersen vandt sin første af nu seks Ladies European Tour sejre i Hero Women’s Indian Open 2015 foran Malene Jørgensen, Becky Morgan og Cheyenne Woods.

Hero Indian Open, leaderboard

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk