PopulærtPGA TourLudvig Åbergs driver gik i stykker - drivede alligevel green på par-4...

Ludvig Åbergs driver gik i stykker – drivede alligevel green på par-4 hul!

Under sit drive på 17. hul under tredje runde af Valero Texas Open faldt køllehovedet på Ludvig Åbergs driver af, men det gik ikke ud over resultatet!

Som man kan se i videoen ovenfor drivede han alligevel greenen på det korte par-4 hul på omkring 275 meter, men han missede dog eagle puttet. Men han lavede én af sine seks birdies på runden, som han gik i -5, og han er nr. 6 -6 inden finalerunden.

Ludvig Åberg begyndte runden på 10. hul, så banens 17. hul var hans 8. på dagen. Da uheldet skete under spillet måtte han erstatte driveren med en ny, og det gjorde han.

Thorbjørn er lige udenfor top-10

Inden finalerunden fører Akshay Bhatia i -15 foran Denny McCarthy i -11 og Brendon Todd i -8.

Thorbjørn Olesen er nr. 11 i -4, mens Nicolai Højgaard er nr. 64 i +3.

Se video med Bubba Watson i 2021

Nogle husker måske også, at det skete for Bubba Watson under Travelers Championship 2021, hvor det også endte med et godt drive og en birdie. Det slag kan ses i videoen nedenfor.

discovery+ og Eurosport sender direkte. Se sendetiderne på 19hul.dk/tv.

Valero Texas Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk