PopulærtPGA TourMolinari vandt Quicken Loans National - Tiger blev nr. 4

Molinari vandt Quicken Loans National – Tiger blev nr. 4

Francesco Molinari vandt en suveræn sejr i Quicken Loans National, hvor værten Tiger Woods blev nr. 4. En sejr der ikke tæller i Ryder Cup kvalifikationen.

Inden finalerunden delte Francesco Molinari og Abraham Ancer føringen i -13, men Molinari vandt en suveræn sejr, da han stak af fra feltet med en tangering af banerekorden i 62 slag.

Med runden i -8 vandt Francesco Molinari i -21 foran Ryan Armour i -13 og Sung Kang i -12. Turneringværten Tiger Woods delte 4. pladsen i -11 med Abraham Ancer.

Rickie Fowler blev nr. 12 i -8 og Marc Leishman delt nr. 13 i -7.

Armour, Ancer, Kang og Burgoon kommer med i The Open

Quicken Loans National var en del af The Open Qualifying Series, så de fire bedste fra top-12, som ikke i forvejen var kvalificeret, kommer med i The Open på Carnoustie fra den 19. juli.

De fire blev Ryan Armour, Sung Kang, Abraham Ancer og Bronson Burgoon.

To sejre i sine seneste fire turneringer

Det er kun godt en måned siden, at 35-årige Francesco Molinari vandt sin femte Europa Tour sejr i BMW PGA Championship inden han blev nr. 2 da Thorbjørn Olesen vandt Italian Open, mens han blev nr. 25 i US Open.

Sejren var hans første på PGA Tour, hvor der ikke har været en italiensk vinder siden Toney Penna vandt for 71 år siden i 1947.

Molinari vandt WGC – HSBC Championship 2010, men det var først fra 2013 at den tæller som en sejr på PGA Tour.

Sejren tæller ikke i Ryder Cup kvalifikationen

Francesco Molinari håber at kvalificere sig til Ryder Cup holdet, men fravalgte at deltage i HNA Open de France på Le Golf National, som blev vundet af Alex Noren.

– Det var ikke let at springe over Paris, men jeg tror godt, at jeg kan sige, at det var den rigtige beslutning, sagde Molinari efter sejren.

Sidste år blev Molinari nr. 37 på PGA Tourens FedExCup rangliste, så han var ikke i top-30, der kvalificerede sig til Tour Championship. Inden sejren var han helt nede som nr. 123 på FedExCup ranglisten, og således langt fra målet om top-30, men ogsp i fare for at miste sit PGA Tour kort.

I uger med en Rolex Series turnering på Europa Touren tæller PGA Tour turneringerne ikke i kvalifikationen, da man ønsker at beskytte Europa Touren og tiltrække de største navne.

De 34 verdensranglistepoint Francesco Molinari får for sejren i Quicken Loans National tæller således ikke ikke på World Points List! En måske forståelig men også lidt mærkelig regel, da det på en måde er lidt diskriminerende.

Molinari bliver i USA frem til The Open

De kommende to uger er der også Rolex Series turneringer i Europa, men her er Francesco Molinari heller ikke med, da han bliver i USA, hvor han efter en uges pause spiller John Deere Classic inden det gælder The Open på Carnoustie.

Quicken Loans National, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk