PopulærtDP World TourFrancesco Molinari vandt BMW PGA Ch'ship - Lucas blev nr. 3

Francesco Molinari vandt BMW PGA Ch’ship – Lucas blev nr. 3

Francesco Molinari vandt BMW PGA Championship, hvor Lucas Bjerregaard spillede sig til en flot 3. plads. I videoen ovenfor ses højdepunkter fra Molinaris finalerunde.

Lucas Bjerregaard, der førte efter første runde, var seks slag fra førstepladsen efter tredje runde, men i -6 efter 13 huller var han helt fremme på en 2. plads. Det endte med en runde i -7 og en flot delt 3. plads i -14.

Lucas fik sin hidtil største præmiecheck

For den fik Lucas en præmiecheck på godt 336.000 € svarende til 2,5 mio. danske kroner, hvilket er lidt mere end de 333.300 € han fik for sejren i Portugal Masters 2017. Det er således hans største præmiecheck i karrieren.

Mens Lucas således rykkede helt frem, så faldt Lasse Jensen desværre ud af topstriden selvom han havde en flot birdie – eagle afslutning, for en runde i +1 gav ham en 27. plads i -6.  Thorbjørn Olesen sluttede af med en runde i par for en 60. plads i +1.

Jeff Winther, Søren Kjeldsen og Thomas Bjørn missede cuttet.

Francesco Molinari vandt foran Rory McIlroy

Inden finalerunden delte Franceso Molinari og Rory McIlroy føringen i -13. Med tre birdies på for-ni kom Molinari foran med tre, da McIlroy kun var i par efter for-ni.

Særligt Lucas Bjerregaard og den forsvarende mester Alex Noren lagde lidt pres på Molinari, der dog kun køre sejren sikkert hjem, da han vandt i -20 efter en runde i -4. Molinari havde ingen bogeys på scorekortet i finalerunderne, og lavede kun to bogeys de første to dage. Imponerende.

Rory McIlroy formåede aldrig at presse Molinari, men en birdie – birdie afslutning gav ham 2. pladsen alene i -15.

Lucas Bjerregaard og den forsvarende mester Alex Noren delte 3. pladsen i -14, mens Kiradech Aphibarnrat og Branden Grace blev nr. 5 i -13.

Lucas gik to af fire 65’ere

Fire runder i 65 slag (-7) var ugens bedste i årets udgave af BMW PGA Championship. To af de runder blev stod Lucas Bjerregaard, da han gik en 65’er i første og fjerde runde.

Rory McIlroy gik en 65’er i anden runde, mens Jacques Kruyswijk gik en 65’er i finalerunden.

Endnu en Rolex Series turnering i den kommende uge

BMW PGA Championship var årets første af de otte store Rolex Series turneringer. Den anden er allerede i den kommende uge, hvor Italian Open spilles på Gardagolf CC.

BMW PGA Championship, resultat

Lucas Bjerregaard – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk