PopulærtDP World TourFrancesco Molinari vandt BMW PGA Ch'ship - Lucas blev nr. 3

Francesco Molinari vandt BMW PGA Ch’ship – Lucas blev nr. 3

Francesco Molinari vandt BMW PGA Championship, hvor Lucas Bjerregaard spillede sig til en flot 3. plads. I videoen ovenfor ses højdepunkter fra Molinaris finalerunde.

Lucas Bjerregaard, der førte efter første runde, var seks slag fra førstepladsen efter tredje runde, men i -6 efter 13 huller var han helt fremme på en 2. plads. Det endte med en runde i -7 og en flot delt 3. plads i -14.

Lucas fik sin hidtil største præmiecheck

For den fik Lucas en præmiecheck på godt 336.000 € svarende til 2,5 mio. danske kroner, hvilket er lidt mere end de 333.300 € han fik for sejren i Portugal Masters 2017. Det er således hans største præmiecheck i karrieren.

Mens Lucas således rykkede helt frem, så faldt Lasse Jensen desværre ud af topstriden selvom han havde en flot birdie – eagle afslutning, for en runde i +1 gav ham en 27. plads i -6.  Thorbjørn Olesen sluttede af med en runde i par for en 60. plads i +1.

Jeff Winther, Søren Kjeldsen og Thomas Bjørn missede cuttet.

Francesco Molinari vandt foran Rory McIlroy

Inden finalerunden delte Franceso Molinari og Rory McIlroy føringen i -13. Med tre birdies på for-ni kom Molinari foran med tre, da McIlroy kun var i par efter for-ni.

Særligt Lucas Bjerregaard og den forsvarende mester Alex Noren lagde lidt pres på Molinari, der dog kun køre sejren sikkert hjem, da han vandt i -20 efter en runde i -4. Molinari havde ingen bogeys på scorekortet i finalerunderne, og lavede kun to bogeys de første to dage. Imponerende.

Rory McIlroy formåede aldrig at presse Molinari, men en birdie – birdie afslutning gav ham 2. pladsen alene i -15.

Lucas Bjerregaard og den forsvarende mester Alex Noren delte 3. pladsen i -14, mens Kiradech Aphibarnrat og Branden Grace blev nr. 5 i -13.

Lucas gik to af fire 65’ere

Fire runder i 65 slag (-7) var ugens bedste i årets udgave af BMW PGA Championship. To af de runder blev stod Lucas Bjerregaard, da han gik en 65’er i første og fjerde runde.

Rory McIlroy gik en 65’er i anden runde, mens Jacques Kruyswijk gik en 65’er i finalerunden.

Endnu en Rolex Series turnering i den kommende uge

BMW PGA Championship var årets første af de otte store Rolex Series turneringer. Den anden er allerede i den kommende uge, hvor Italian Open spilles på Gardagolf CC.

BMW PGA Championship, resultat

Lucas Bjerregaard – Foto: golfsupport.nl

Se en række forrygende slag fra sponsortelte på PGA Tour

PGA Tour har samlet nogle af de bedste slag fra sponsortelte under turneringer. Indimellem slår spillerne så skæve slag, at deres bold ligger i sponsortelte,...