PopulærtPGA TourBrødrene Højgaard spiller sammen ved Zurich Classic of New Orleans

Brødrene Højgaard spiller sammen ved Zurich Classic of New Orleans

Nicolai og Rasmus Højgaard spiller sammen ved årets makkerturneringen på PGA TOUR, hvor også Thorbjørn Olesen er med. I alt er 160 spillere med i turneringen, hvor der både spilles fourball og bestball hen over de fire dage.

Hele turneringen kan ses på discovery+ (og Eurosport 2, red.) med danske kommentatorer.

Nicolai Højgaard har inviteret sin bror Rasmus med i Zurich Classic i New Orleans, og de to brødre skal for første gang spille sammen i en professionel turnering.

PGA TOUR turneringen i New Orleans har været afviklet siden 1938, men ændrede for syv år siden format til en parturnering med stor succes. Spillerne elsker at kommer dertil og konkurrere sammen med en god ven.

To gange Højgaard er et af tre brødrepar, og et af to tvillingepar, der er med i år. Torsdag og fredag spiller danskerne i bold med brødrene Fitzpatrick, der for anden gang spiller sammen i New Orleans. De fire kan følges på både første og anden runde, hvor de kan følges på et af PGA Tour Live feed.

Sidste år spillede Nicolai Højgaard sammen med Thorbjørn Olesen. I år er Olesen makker med engelske Matt Wallace, og de to europæere får mulighed for at vise sig frem foran Ryder Cup-kaptajn Luke Donald. Donald spiller med Francesco Molinari, så det er en ren europæisk bold, der er sammen de første to dage.

Turneringen spilles med to runder bestball og to runder foursome, og selv om det er makkergolf, så tæller Zürich Classic of New Orleans til FedEx Cup ranglisten. Det vindende par får samme rettigheder som andre vindere, blandt andet to års spilleret på PGA TOUR. Thorbjørn Olesen og Nicolai Højgaard spiller om FedEx-point, mens Rasmus Højgaard kan samle non-member-point sammen i jagten på sit kort til PGA Tour.

Inden aftenens hovedudsendelse begynder om aftenen, kan man følge PGA Tour Live allerede fra klokken 14.00 torsdag og 15.15 fredag. Torsdag aften kan man følge bolden med Højgaard og Fitzpatrick fra 20.10 og fredag er de på eget feed fra 16.15.

Zürich Classic of New Orleans kan følges på discovery+ og Eurosport:

  • Torsdag den 20.4.: 21.30 – 00.30
  • Fredag den 21.4.: 21.30 – 00.30
  • Lørdag den 22.4.: 18.45 – 00.00
  • Søndag den 23.4.: 18.45 – 00.00

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk