PopulærtPGA TourDansk trio i par-turnering på PGA Tour

Dansk trio i par-turnering på PGA Tour

Nicolai og Rasmus Højgaard spiller sammen og Thorbjørn Olesen med Matt Wallace i PGA Tour holdturneringen Zurich Classic of New Orleans. Selvom der spilles som to-mandshold, så tæller det som en officiel sejr for begge vindere.

Der spilles four-ball i 1. og 3. runde (hver sin bold), mens det er foursomes i 2. og 4. runde (én fælles bold).Begge vindere får hver især 400 FedExCup point, 1,286 mio. $, PGA Tour kort til og med 2026 samt adgang til årets resterende tre Signature Events. Penge og point fordeles som ved en individuel turnering, så når der er 400 FedExCup point for en sejr er deling af de normale 500 point for en sejr og 300 point for en 2. plads.

Højgaard og Fitzpatrick – Thorbjørn og Ryder Cup kaptajnen

I de første to runder skal Højgaard tvillingerne spille med et andet brødrepar, Matt og Alex Fitzpatrick, mens Thorbjørn Olesen og Matt Wallace skal spille med Ryder Cup kaptajnen Luke Donald og hans 2023 vicekaptajn Francesco Molinari.

Der er 80 to-mandshold i feltet, og efter anden runde klarer top-33 og lige cuttet til de to finalerunder.

Blandt de øvrige hold kan nævnes 2022 vinderne Patrick Cantlay og Xander Schauffele, Rory McIlroy og Shane Lowry, Sahith Theegala og Will Zalatoris.

Nicolai og Thorbjørn spillede sammen sidste år

Nick Hardy og Davis Riley vandt sidste år, hvor Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen blev nr. 32.

discovery+ og Eurosport 2 sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk