Cookie- og persondatapolitik

Den 25. maj 2018 blev EU’s nye forordning om databeskyttelse kendt som GDPR indført. På 19hul.dk lever vi naturligvis op til de nye regler, markedsføringsloven og de til enhver tid gældende love i Danmark.

Den dataansvarlige er 19hul.dk ApS (binavn til Stipe ApS) med CVR-nummer: 37297275.
Du kan kontakte 19hul.dk på tlf.: 2613 1310 eller e-mail: info@19hul.dk.

Vi passer på dine data

Vi bruger cookies, og for at kunne se alt indhold på 19hul.dk, skal du acceptere denne cookie- og persondatapolitik, da der ellers er funktioner herunder videoer, som ikke virker. Der er ingen personlige oplysninger gemt i cookies, og de kan ikke indeholde virus – stort set alle hjemmesider anvender cookies.

Rent teknisk er 19hul.dk lavet i WordPress med en sikker krypteret SSL-forbindelse over https://. Vi bruger forskellige plugins heriblandt Yoast SEO, Wordfence Security og Sucuri Security. Med disse logges brug af 19hul.dk herunder brugernes IP-adresse for at forhindre hackerangreb. Til statistik bruges Google Analytics, mens vi til annoncer bl.a. bruger Google Adsense og Google DFP.

Vi bruger MailChimp til nyhedsbreve, så hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev gemmes dine data hos MailChimp, som vi har en Databehandleraftale med.

Udover brugen af cookies modtager vi også data om dig, når du selv afgiver oplysninger via formularer, e-mails eller på sociale medier.

Nedenfor kan du læse mere om de informationer vi indsamler, hvordan de behandles og hvad de bruges til under følgende overskrifter:

  • Accepter cookies for at se alt indhold
  • Vores brug af cookies
  • Mere om cookies
  • Nyhedsbreve
  • Sikkerhed
  • Personoplysninger
  • Periode for opbevaring
  • Kontakt vedr. personoplysninger
  • Indsigt og klager
  • Udgiver
Accepter cookies for at se alt indhold

Efter de nye GDPR regler er det ikke længere tilstrækkeligt at brugeren skal acceptere cookies for at bruge en hjemmeside, da man skal have et ægte valg. Det giver vi dig på 19hul.dk, hvor du kan afvise brugen af cookies. Hvis du afviser cookies, vil der dog være funktioner og indhold, som du ikke kan se herunder videoer.

Du kan slette/nulstille din cookieindstilling for 19hul.dk
.

Vores brug af cookies

Når du bruger 19hul.dk – og stort set alle andre hjemmesider – indsamles via såkaldte cookies en række oplysninger om bl.a. din computer og din brug af internettet. Disse informationer bruger vi til at forbedre din oplevelse som bruger, til statistik og til at understøtte annoncer på 19hul.dk, der er en gratis reklamefinansieret tjeneste. Vi deler ikke personoplysninger med andre, men bruger forskellige tjenester til at kunne levere den bedst mulige hjemmeside.

Mere om cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie, som gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. Det er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

Levetiden for en given cookies kan variere. Nogle cookies forsvinder når du lukker browservinduet, mens andre kan eksistere i flere år. Mange anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 12 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer via din browser. Dette kan gøres via indstillinger, og ofte også ved at trykke [Ctrl] + [Shift] + [Delete] på tastaturet, mens du har browseren åben.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies og slette eksisterende cookies fra din harddisk. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du blokerer for cookies, så er der funktionalitet på websitet, som ikke virker. Du kan læse mere om at slette og blokere cookies på www.minecookies.org/cookiehandtering.

Der er forskellige typer af cookies, og nogle cookies leveres af tredjeparts tjenester som bl.a. Google, Facebook samt annoncenetværk, der bruges på websitet.

Nyhedsbreve

Du kan tilmelde dig de gratis nyhedsbreve fra 19hul.dk, og til enhver tid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet eller ved at kontakte os ved at sende en e-mail til info@19hul.dk.

Vi videregiver aldrig dine personlige oplysninger til samarbejdspartnere eller anden tredjepart med henblik på markedsføring, men nyhedsbrevene kan indeholde annoncer for vores samarbejdspartnere.

Vi bruger MailChimp til nyhedsbreve, så hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev gemmes dine data hos MailChimp, som vi har en Databehandleraftale med.

Sikkerhed

Vi har truffet diverse tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse mv.

Personoplysninger videregives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt har givet samtykke hertil, og der indsamles aldrig personoplysninger uden, at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, deltagelse i en undersøgelse, konkurrence eller lignende. Her indsamles oplysninger som f.eks. navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Derudover kan oplysningerne bruges til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af services, produkter, tjenester og teknologier, samt til visning af indhold.

Dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt, og dine personlige oplysninger gemmes på computere med begrænset adgang. Vi kan dog ikke garantere en 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet, da der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Dine personlige oplysninger afgives således på eget ansvar.

Periode for opbevaring

Oplysninger opbevares i det tidsrum, der er relevant, nødvendigt og tilladt i henhold til lovgivningen. Vi sletter data løbende. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. I Google Analytics gemmer vi bruger- og hændelsesdata i 38 måneder.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som vi har registreret om dig, kan du sende en mail til info@19hul.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du indsigelser kan du også sende en mail til ovenstående eller kontakte os her.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@19hul.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk.

Med den hastige it-mæssige udvikling, så kan en ændring i vores behandling af personoplysninger blive nødvendig. Vi forbeholder os derfor retten til at opdatere disse retningslinjer for behandling af personoplysninger og dato for seneste opdatering ses nederst på denne side.

Udgiver

19hul.dk ejes og udgives af:

19hul.dk ApS (binavn til Stipe ApS)
CVR-nummer: 37297275

Tlf.: 2613 1310
E-mail: info@19hul.dk

Senest opdateret den 25. maj 2018