Korn Ferry Tour58'er på Korn Ferry Tour - slog Schefflers banerekord

58’er på Korn Ferry Tour – slog Schefflers banerekord

Frankie Capan III gik en 58’er i torsdagens første runde af Korn Ferry Tour turneringen Veritex Bank Championship og slog samtidig Scottie Schefflers banerekord.

En 58’er er en tangering af den næstbedste runde på Korn Ferry Tour, da Cristobal Del Solar gik en 57’er i Astara Golf Championship presented by Mastercard i februar.

Der var flere lave runder i første runde, da Frankie Capan III fører i -13 foran Trent Phillips i -10 og svenske Tim Widing, der vandt i sidste uge, i -9.

Scottie Scheffler havde banerekorden

24-årige Frankie Capan III forbedrede banerekorden på Texas Rangers Golf Club med et enkelt slag. Og det var såmænd verdensetteren Scottie Scheffler som havde banerekorden i 59 slag, sat i en privat runde med venner i maj 2020.

Veritex Bank Championship, leaderboardTilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk