Se 12. hul på Augusta National bygget af 20.000 LEGO klodser

I videoen ovenfor kan man se opbygningen af en flot model af par-3 hullet 12. på Augusta National bygget af flere end 20.000 LEGO klodser. Vi viste den sidste år, men genoptrykker i anledning af Masters.

Det er amerikanske Lou Stagner og hans 9-årige datter, som byggede LEGO modellen ovenfor henover nogle måneder fra december 2019.

Der blev brugt flere end 20.000 LEGO klodser til byggeriet, som angiveligt har taget mere end 60 timer at planlægge og bygge.

Arbejder med golf, men har aldrig været på Augusta

Lou Stagner arbejder professionelt med golf for DECADE statistik programmet, som der kan læses mere om på www.playinglesson.com. Han har også en populær Twitter profil, hvor han ofte skriver om forskellig statistik. Han har dog aldrig været på Augusta National.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.