MajorsMastersSe 12. hul på Augusta National bygget af 20.000 LEGO klodser

Se 12. hul på Augusta National bygget af 20.000 LEGO klodser

I videoen ovenfor kan man se opbygningen af en flot model af par-3 hullet 12. på Augusta National bygget af flere end 20.000 LEGO klodser. Vi har også vist den de seneste år, men genoptrykker i anledning af Masters.

Det er amerikanske Lou Stagner og hans dengang 9-årige datter, som byggede LEGO modellen ovenfor henover nogle måneder fra december 2019.

Der blev brugt flere end 20.000 LEGO klodser til byggeriet, som angiveligt har taget mere end 60 timer at planlægge og bygge.

Arbejder med golf

Lou Stagner arbejder professionelt med golf. Tidligere for statistik programmet DECADE og for Arccos Golf. Han har en populær X profil, hvor han ofte skriver om forskellig statistik.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk