PopulærtDP World TourVerdensranglisterne, 12. december 2022

Verdensranglisterne, 12. december 2022

Alfred Dunhill Championship var ugens eneste større turnering, og DP World Tour turneringen med en Field Rating på 84 og lige under 15 point til vinderen var det den hidtil største i den nye sæson. Også større end de to turneringer i Australien, hor Field Rating var under 60. Hos kvinderne var der kun to mindre turneringer i Asien og ikke de store ændringer.

Herrernes verdensrangliste

Ockie Strydom vandt Alfred Dunhill Championship, og rykkede 142 pladser frem til en 242. plads. Niklas Nørgaard Møller blev bedste dansker på en 32. plads.

På PGA Tour blev der spillet QBE Shootout, som er en ikke-tællende holdturnering med forskellige formater. Tom Hoge & Sahith Theegala vandt, men turneringen tæller ikke til verdensranglisten, og i øvrigt heller ikke til PGA Tour ranglisterne.

Velgørenhedsturnering The Match VII, hvor Justin Thomas & Jordan Spieth vandt over Tiger Woods og Rory McIlroy tæller heller ikke til ranglisterne.

Nedenfor ses udvalgte spilleres placering på verdensranglisten. Tallet i parentes er placering i sidste uge / efterfulgt af placering den 1. januar 2022.