PopulærtDP World TourOckie Strydom vandt Alfred Dunhill Championship

Ockie Strydom vandt Alfred Dunhill Championship

Sydafrikanske Ockie Strydom vandt Alfred Dunhill Championship på Leopard Creek i Sydafrika, der er berømt for det rige dyreliv på og ved banen. Se højdepunkter fra hans finalerunde i videoen ovenfor.

Niklas Nørgaard Møller blev bedste dansker på en 32. plads i -6 efter en finalerunde i -1, Joachim B Hansen nr. 47 i -2 efter en runde i +1, mens Martin Simonsen og John Axelsen delte 58. pladsen i +1 efter runder i henholdsvis +3 og +4.

Christoffer Bring missede cuttet.

Niklas Nørgaard Møller – Foto: golfsupport.nl
Ockie Strydom vandt

Inden finalerunden delte Ockie Strydom og Scott Jamieson føringen i -15 foran Oliver Bekker, Dean Burmester og Dale Whitnell i -13.

Ockie Strydom afsluttede med en runde i -3, og vandt i -18 foran Adrian Otaegui i -16 og Laurie Canter i -15.

Branden Grace, Aaron Cockerill og Oliver Bekker delte 4. pladsen i -14 foran Louis Oosthuizen og Dean Burmester i -7. Scott Jamieson gik +4 og faldt tilbage fra en delt førsteplads til en delt 11. plads.

53-årige Ernie Els blev nr. 32 i -6.

En abe på et telt under Alfred Dunhill Championship 2022 på Leopard Creek CC – Foto: golfsupport.nl
37-årige Strydom glæder sig til DP World Tour

Det var 37-årige Ockie Strydoms første store sejr. Hans hidtil eneste var en mindre Pro-Am turnering på Sunshine Tour i 2019, som dog var tællende til verdensranglisten. Han har haft 19 andenpladser.

Med sejren har den sydafrikanske Sunshine Tour spiller kvalficeret sig til DP World Tour, og det er glæder han sig til, selvom han det ville blive hårdere for konen og børnene derhjemme.

Alfred Dunhill Championship, resultat

Ockie Strydom efter sejren i Alfred Dunhill Championship 2022 – Foto: Sunshine Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Adrian Otaegui vandt Volvo China Open

Adrian Otaegui vandt Volvo China Open, der blev afkortet til tre runder. Niklas Nørgaard kæmpede for top-10, men sluttede udenfor top-30. Det var første...

Hongtaek Kim vandt GS Caltex Maekyung Open Golf Championship

Hongtaek Kim vandt GS Caltex Maekyung Open Golf Championship på Asian Tour og Korean Golf Tour. Inden finalerunden førte Junghwan Lee fra Sydkorea i -11...