PopulærtPGA TourThomas & Spieth vandt The Match VII over Tiger og McIlroy

Thomas & Spieth vandt The Match VII over Tiger og McIlroy

Justin Thomas & Jordan Spieth vandt The Match over Tiger Woods og Rory McIlroy med 3 & 2. Der er lidt højdepunkter fra lørdagens The Match i videoen ovenfor.

Som man kan se var det under projektørlys, og videoen er ret mørk. TV-billeder kan dog snyde ret meget, så der var næppe helt så mørkt da de spillede.

Det var den 7. udgave af The Match, som er opvisning-turnering lavet til tv. I den første udgave i 2018 vandt Phil Mickelson 9 mio. $, da han vandt over Tiger Woods.

Det har siden udviklet sig til golf for velgørenhed, og denne gang blev der samlet ind til støtte for skader efter den topiske orkan Ian, der ramte Florida i september. Samlet omkom mindst 157 personer heraf 146 i Florida, og det anslås den lavede skader for mere end 50 mia. $.

Der blev spillet fourball, i USA også kaldet best-ball, over 12 huller på Pelican Golf Club i Florida.

Tiger havde ikke slået til en golfbold i 2½ uger

På pressemødet inden kunne Tiger fortælle, at han ikke have slået til en golfbold i 2½ uger. Han trak sig fra Hero World Challenge, da han ikke kan holde til at gå. Men han kan spille, når der køres i buggy som i The Match og også i PNC Championship med sønnen Charlie næste weekend. Her er Justin Thomas og Jordan Spieth i øvrigt også med, når de spiller med deres fædre.

Tiger begyndte med en birdie på 1. hul, som blev matchet af Justin Thomas. Derefter vandt Thomas & Spieth tre huller i træk med birdies, så de var 3 up efter 4 huller.

På 4. hul var der en interessant udfordring, da de skulle hver i sær skulle vælge én kølle og kun bruge den på hullet. Spieth valgte et 4-jern, Thomas en 5-kølle, McIlroy et 3-jern, mens det var uklart hvilket jern Tiger brugte. Thomas vandt med en birdie.

McIlroy vandt 7. hul med en birdie, men allerede på 8. blev det igen 3 up til Thomas og Spieth, da Thomas lavede endnu en birdie.

10. hul blev delt med birdies af McIlroy og Spieth, så det endte med en 3 & 2 sejt til Justin Thomas og Jordan Spieth.

The Match, resulat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk