PopulærtDP World TourYuto Katsuragawa vandt ISPS HANDA Championship for anden gang

Yuto Katsuragawa vandt ISPS HANDA Championship for anden gang

Yuto Katsuragawa fra værtslandet Japan vandt DP World Tour turneringen ISPS HANDA Championship, hvor alle fem danskere missede cuttet. er er højdepunkter fra hans finalerunde i videoen ovenfor.

Nu 25-årige Katsuragawa vandt også den første udgave af turneringen i 2022, hvor den pga. Covid-19 restriktioner kun var tællende til Japan Golf Tour.

Cuttet blev -3 så Niklas Nørgaard og Søren Kjeldsen i -1, Marcus Helligkilde  og Sebastian Friedrichsen i +2 og Jeff Winther i +3 var nogle slag fra at klare cuttet, selvom flere var med fremme efter første runde.

Katsuragawa vandt med tre slag – de førende faldt tilbage

Inden finalerunden indtog Casey Jarvis førstepladsen i -13 foran Yannik Paul i -12, mens Haotong Li var blandt fem spillere på en delt 3. plads i -11.

Yuto Katsuragawa begyndte dagen i -10, men med en tangering af banerekorden i -7 vandt han i -17 foran Sebastian Söderberg i -14, mens Ryosuke Kinoshita, Ivan Cantero, Marcel Schneider og Christiaan Bezuidenhout delte 3. pladsen i -12.

Casey Jarvis gik +4 og faldt tilbage til en delt 18. plads i -9, som han bl.a. delte med Haotong Li der gik +2. Værre gik det for Yannik Paul, som blev nr. 36 i -6 efter en runde i +6.

Matthieu Pavin, der som nr. 21 på verdensranglisten var den højeste rangerede og eneste fra top-50 i feltet, begyndte finaledagen som nr. 8 i -10, og med en runde i +3 blev han nr. 30 i -7.

Katsuragawa vandt også i 2022

Den første udgave af ISPS HANDA Championship i 2022 skulle have været tællende til DP World Tour, men Covid-19 restriktioner gjorde, at den kun var tællende til Japan Golf Tour.

Yuto Katsuragawa vandt i 2022, så nu er han dobbelt vinder af turneringen og ugens sejr var også hans anden på Japan Golf Tour. Det er hans første sejr på DP World Tour.

I den kommende uge spilles Volvo China Open, som er tællende til DP World Tour for første gang siden 2019.

ISPS HANDA Championship, resultat

Nicole blev nr. 6, da Hyo Joo Kim vandt Aramco Team Series – Korea

Hyo Joo Kim vandt den individuelle turnering ved Aramco Team Series Presented by PIF – Korea, hvor fire danskere var med. Team Kang vandt...

Team Kang vandt holdturnering ved Aramco Team Series – Korea

Team Kang vandt holdturneringen ved Aramco Team Series Presented by PIF - Korea. Holdturneringen skulle være afsluttet lørdag, mens den individuelle turnering afsluttes søndag,...