PopulærtPGA TourHøjgaards missede cuttet - Thorbjørn videre i Zurich Classic

Højgaards missede cuttet – Thorbjørn videre i Zurich Classic

Forventningerne var store til Nicolai og Rasmus Højgaard, der spillede sammen i PGA Tour holdturneringen, men de missede cuttet. Thorbjørn Olesen, der spiller med Matt Wallace, er klar til finalerunderne. Se højdepunkter fra anden runde i videoen ovenfor.

80 to-mandshold var med, men kun top-30 og lige klarede cuttet til finalerunderne. Der spilles four-ball i 1. og 3. runde (hver sin bold), mens det er foursomes i 2. og 4. runde (én fælles bold).

Nicolai og Rasmus Højgaard gik -4 i four-ball og efter -1 i foursomes slutter de som nr. 57 i -5, hvilket var fire slag fra cutgrænsen. Matt Wallace og Thorbjørn Olesen gik -8 og -1, så de klarede lige akkurat cuttet på en delt 26. plads i -9.Fire hold deler føringen i -13, og det er Davis Thompson & Andrew Novak, Ryan Brehm & Mark Hubbard, Aaron Rai & David Lipsky samt Rory McIlroy & Shane Lowry.

Der er tæt i toppen med seks hold på en delt 5. plads i -12 heriblandt 2022 vinderne Patrick Cantlay & Xander Schauffele.

Tæller som sejr for begge vindere

Begge vindere får hver især 400 FedExCup point, 1,286 mio. $, PGA Tour kort til og med 2026 samt adgang til årets resterende tre Signature Events. Penge og point fordeles som ved en individuel turnering, så når der er 400 FedExCup point for en sejr er deling af de normale 500 point for en sejr og 300 point for en 2. plads.discovery+ og Eurosport 2 sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Zurich Classic of New Orleans, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk