PopulærtDP World TourVolvo China Open er tilbage på DP World Tour

Volvo China Open er tilbage på DP World Tour

For første gang siden 2019 er Volvo China Open igen tællende til DP World Tour, når den spilles fra den 2. – 5. maj. Sidste år var det en Asian Tour turnering.

Mikko Korhonen vandt Volvo China Open 2019, og på DP World Tour står han som seneste vinder af turneringen. Under Covid-19 pandemien blev den dog også spillet som en China Tour turnering med Zhang Huilin som vinder i 2020 og Zhang Jin som vinder i 2021 inden den blev aflyst i 2022 pga. Covid-19 restriktioner.

I 2023 var Volvo China Open en International Series turnering på Asian Tour som Sarit Suwannarut vandt, men nu er den så igen tællende til DP World Tour, og så selvfølgelig også China Tour.Der spilles på Hidden Grace GC (tidligere Genzon GC), som har været vært for turneringen siden Mikko Korhonen vandt i 2019.

Præmiesummen er på 2,25 mio. $ og 3.000 Race to Dubai point.

Fire danskere i feltet

Fire danskere står på deltagerlisten; Jeff Winther, Marcus Helligkilde, Niklas Nørgaard og Søren Kjeldsen. Alle fire er i Japan, hvor de var med i ISPS HANDA Championship, hvor alle danskerne missede cuttet. Sebastian Friedrichsen var også med i Japan, men i skrivende stund er han 6. reserve.

Turneringen er uden de helt store profiler, men der er selvfølgelig mange velkendte navne som bl.a. Jordan Smith, Yannik Paul, Pablo Larrazábal, Matteo Manassero og 2016 vinderen Haotong Li.

Spillet siden 1995

China Open blev spillet første gang i 1995, og fra 1996 – 2003 var den tællende til Asian Tour inden den fra 2004 – 2019 også var tællende til DP World Tour (dengang European Tour). Fra 2009 – 2017 var Asian Tour skiftede ud med den nu lukkede OneAsia Tour.

Volvo China Open, deltagerlisteTilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk