AnbefaletThomas Bjørn vandt Legends Tour sæsonfinalen på Mauritius

Thomas Bjørn vandt Legends Tour sæsonfinalen på Mauritius

Thomas Bjørn vandt MCB Tour Championship – Mauritius, der var sæsonfinalen på Legends Tour, med hele syv slag foran bl.a. Order of Merit vinderen James Kingston.

Efter -4 i første runde gik Thomas Bjørn anden runde -11 (61 slag) efter to eagles og syv birdies! Med sønnen Oliver som caddie ramte Thomas Bjørn 17 greens in regulation i anden runde, og med den forrygende runde havde Bjørn en føring på fire slag på Constance Belle Mare Plage, som Kim Boje har besøgt og skrevet om på 19hul.dk.

Inden finalerunden førte Thomas Bjørn i -15 foran Miguel Angel Martin og Jarmo Sandelin i -11, mens Joakim Haeggman, der vandt i sidste uge, var nr. 4 i -10.

Med fem birdies og en runde i -5 gav Thomas Bjørn ikke de andre en chance, og han vandt i -20 foran James Kingston og Simon P Brown i -13.

Clark Dennis og Adilson Da Silva delte 4. pladsen i -12.

Steen Tinning begyndte finaledagen som nr. 23 i -2, og med -4 for anden dag i træk blev han nr. 16 i -6.

Bjørns anden Legends Tour sejr

Det var 51-årige Thomas Bjørns første turnering i to måneder

Thomas Bjørn har kun spillet to turneringer på Legends Tour i år,  og den anden var da han blev nr. 34 i The Senior Open presented by Rolex. Han spillede tre turneringer i 2021, hvor han vandt Irish Legends presented by the McGinley Foundation. Thomas Bjørn var ikke kvalificeret til sæsonfinalen, men med på en invitation.

I næste uge er Bjørn tilbage på DP World Tour, der spiller AfrAsia Bank Mauritius Open på Mont Choisy Le Golf omkring 20 km fra denne uges bane. Kim Boje skrev om banen før den åbnede i 2017.

James Kingston vandt Order of Merit

Sydafrikanske James Kingston havde en solid føring på Order of Merit inden sæsonfinalen, hvor han som nævnt blev nr. 2.

57-årige James Kingston har i år bl.a. vundet Swiss Seniors Open, haft tre 2. pladser og en 3. plads samt yderligere fem top-10 placeringer

MCB Tour Championship – Mauritius, resultat

James Kingston – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk