KlubnytBæredygtige Birkemose

Bæredygtige Birkemose

Fonden for Fynske Bank har doneret Birkemose Golf Club i Kolding 12.000 nye genanvendelige rangebolde.

I 2020 udsendte klubben en nyhedsmail den 1. april som omhandlede indførelsen af nye bæredygtige golfbolde, lavet af fritgående kyllingefjer. Denne aprilsnar er nu næsten realiseret, dog er boldene ikke lavet af kyllingefjer, men det er genanvendelige bolde, som er produceret i Europa med samme teknologi som almene boldproducenter bruger og boldene er leveret af Muchbetter Golf.

I Birkemose Golf Club i Kolding tænker de bæredygtighed i alt hvad de foretager sig og mange store projekter er realiseret de seneste år, som overskudsvarmeprojekt, socialøkonomiske projekter, biodiversitetsprojekter og meget mere.

– Vi følger nøje vores CO2 regnskab som firmaet Verarca simpelt har lavet for os, udtaler Club Manager, Claus Valter. – Vi arbejder fremadrettet mod en mindre udledning.

www.birkemosegolf.dk

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk