PopulærtLPGAEmily K Pedersen har kvalificeret sig til US Women's Open

Emily K Pedersen har kvalificeret sig til US Women’s Open

Emily K Pedersen har kvalificeret sig til US Women’s Open Presented by Ally via en kvalifikationsturnering i tirsdags. Hun er indtil videre eneste dansker i den amerikanske LPGA major, som begynder den 30. maj.

Der afholdes en række kvalifikationsturneringer, og Emily deltog på Rainier Golf & Country Club i Seasttle. Der blev spillet 36 huller om tre pladser i US Open, og Jiwon Jeon vandt i -7.

Emily, der på leaderboardet står under amerikansk flag, sluttede i -3 sammen med Caroline Inglis og Ssu Chia Cheng, så de tre skulle i omspil om to pladser. Her sikrede Emily og Caroline Inglis sig de to pladser, mens Ssu Chia Cheng kommer på reservelisten.Emily K Pedersen har spillet US Women’s Open tre gange med en 41. plads i 2018, et misset cut i 2020 og en 23. plads i 2021.

Europæisk kvalifikation den 20. maj

Der er også en europæisk kvalifikation, og den spilles mandag den 20. maj på G&CC Seddiner See sydvest for Berlin. Det er dagen efter finalerunden af LET turneringen Amundi German Masters, der spilles samme sted.

Den største præmiesum i kvindegolf

US Women’s Open Presented by Ally spilles fra den på Lancaster Country Club, fra den 30. maj til 2. juni. Præmiesummen er på 12 mio. $, hvilket er den højeste i kvindegolf.

US Women’s Open Qualifying – Rainier G&CC, resultatTilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk