PopulærtDP World TourAdrian Otaegui vandt Volvo China Open

Adrian Otaegui vandt Volvo China Open

Adrian Otaegui vandt Volvo China Open, der blev afkortet til tre runder. Niklas Nørgaard kæmpede for top-10, men sluttede udenfor top-30. Det var første gang siden 2019, at Volvo China Open tæller til DP World Tour. Ovenfor er der højdepunkter fra Adrian Otaeguis finalerunde.

Lørdagens tredje runde blev aflyst pga. torden. To grupper nåede at begynde lørdag morgen, men runden blev aflyst, så tredje og sidste runde blev spillet søndag.

I sidste uge missede alle fem danskere cuttet, og i denne uge var det kun Niklas Nørgaard som var med i finalen. Han var nr. 11 i -8 inden en skuffende finalerunde i +1 gav en 35. plads  i 7.Marcus Helligkilde, Jeff Winther og Søren Kjeldsen missede cuttet, mens Sebastian Friedrichsen trak sig efter første runde.

Adrian Otaegui vandt

Inden finalerunden førte Sebastian Söderberg i -16 foran Paul Waring i -13 og Guido Migliozzi i -12.

Adrian Otaegui var i -11, og med en runde i -7 vandt han i -18 foran Guido Migliozzi i -17, mens Sebastian Söderberg, Paul Waring og Joel Girbach delte 3. pladsen i -16.

Afgørelsen faldt på de sidste huller, for mens Adrian Otaegui var -2 på de sidste 3 huller, så var Guido Migliozzi -1 efter en bogey på par-5 hullet 17., mens Sebastian Söderberg afsluttede med en dobbeltbogey på sidste hul, hvor en par ville have givet omspil.

31-årige Adrian Otaegui er nu oppe på fem DP World Tour sejre.

Det var afslutningen på Asian Swing, der blev vundet af Sebastian Söderberg.

To ugers pause inden der spilles i Europa

Der er ingen turnering i næste uge inden de bedste er med i US PGA Championship, som er årets anden major. Næste regulære turnering er Soudal Open i Belgien fra den 23. maj, hvilket også er den første turnering i Europa.

Volvo China Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk