MajorsUS OpenTiger har fået invitation til US Open

Tiger har fået invitation til US Open

48-årige Tiger Woods har vundet 15 majors heriblandt US Open 2000, 2002 og 2008, men han er ikke kvalificeret til US Open i år. Han har dog fået, og takket ja til, en invitation.

Den 124. udgave af US Open spilles fra den 13. – 16. juni på Pinehurst Resort & Country Club’s Course, No. 2 i North Carolina.

– US Open, vores nationale mesterskab, er noget særligt for vores sport, og det er en som ar været med til at definere min karriere, siger Tiger i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Jeg er beæret over at modtage denne invitation, og ser frem til at deltage i dette års US Open, og særligt på Pinehurst, som betyder så meget for golfsporten.

Tiger har ikke spillet US Open siden 2020

Det er 23. gang Tiger deltager i US Open, men den første gang siden 2020 på Winged Foot Golf Club. Han har som nævnt vundet tre gange, og haft otte top-10 placeringer, men den seneste var en 4. plads i 2010.

Nicolai Højgaard er sikker på en plads

Formelt er der endnu ingen danskere i US Open, men reelt er Nicolai Højgaard sikker på en plads. Top-60 på verdensranglisten pr. 20. maj kvalificerer sig, og her er Nicolai Højgaard nr. 35 uden risiko for at blive skubbet ud af top-60.Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk