Justin Thomas fører US Open efter første runde

Justin Thomas fører US Open på Winged Foot i New York efter første runde, mens Rasmus Højgaard er blandt de sidste i feltet. I videoen ovenfor er der højdepunkter fra første runde.

19-årige Rasmus Højgaard, der har vundet to Europa Tour turneringer, spiller sin første major i karrieren. Det gik ikke som håbet, for med fem bogeys på de første 6 huller og en runde i +7 er han nr. 132 ud af de 144 deltagere. Der er en runde mere inden cuttet til finalerunderne, men det kræver en meget lav runde at komme blandt top-60 og lige, som klarer cuttet.

Rasmus Højgaard under første runde af US Open 2020 – Foto: USGA/Darren Carroll
Justin Thomas fører i -5

US Open er traditionelt en meget svær udfordring med høje scores, og mange havde det da også svært i første runde. Der var dog også meget gode scores med Justin Thomas som fører i -5 foran Patrick Reed, Thomas Pieters og Matthew Wolff i -4.

Rory McIlroy, Lee Westwood og Louis Oosthuizen deler 5. pladsen i -3.

21 spillere var under par i første runde, heriblandt også Xander Schauffele på en 8. plads i -2 samt Bryson DeChambeau, Jon Rahm, Rickie Fowler og amatørerne Davis Thompson og John Pak på en 14. plads i -1.

Viktor Hovland er nr. 33 i +1, Tiger Woods, Justin Rose og Dustin Johnson nr. 71 i +3, Sergio Garcia, Tommy Fleetwood og den forsvarende mester Gary Woodland er nr. 92 i +4 og Collin Morikawa nr. 120 i +6.

Mickelson er næstsidst

US Open er den eneste ad de fire majors, som nu 50-årige Phil Mickelson mangler at vinde, men det sker næppe heller i år. Selvom Mickelson missede fairways på de første 2 huller, så lavede han to birdies, men det blev dagens eneste og efter en runde i +9 er han delt nr. 142.

US Open sendes direkte på V Sport Golf Viaplay.dk samt skiftevis TV3 Sport og 3+. Som altid kan ugens sendetider også ses på www.19hul.dk/tv.

US Open, leaderboard
– alternativ på pgatour.com

Tiger Woods og Justin Thomas under første runde af US Open 2020 – Foto: USGA/Jeff Haynes

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.