Scottie Scheffler og Sam Horsfield har trukket sig fra denne uges US Open, da de er blevet smittet med COVID-19. Der er formentlig ingen sammenhæng mellem de to tilfælde.

Først var det 24-årige Scottie Scheffler som måtte trække sig. Han er nr. 28 på verdensranglisten, og blev nr. 5 på FedExCup 2019-20 ranglisten efter en imponerende rookie sæson på PGA Tour.

Ligeledes 24-årige Sam Horsfield er også blevet smittet med COVID-19. I august vandt han både Hero Open og Celtic Classic på Europa Touren, og kvalificerede sig som Rasmus Højgaard til US Open via UK Swing ranglisten.

Grace og Sabbatini kommer med i US Open

Reservelisten til US Open udgøres af verdensranglisten pr. 23. august.

Branden Grace, der dengang var nr. 91, overtager Scottie Schefflers plads i US Open, mens Sam Horsfield erstattes af Rory Sabbatini, som var nr. 92.

Rasmus Højgaard er eneste dansker i US Open, som spilles fra torsdag til søndag på Winged Foot i New York uden tilskuere.

V Sport Golf og Viaplay sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Scottie Scheffler – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.