19-årige Rasmus Højgaard fik en dårlig major debut i US Open på Winged Foot i New York, hvor han i +7 er blandt de sidste i feltet efter første runde.

Feltets eneste dansker havde en tidlig starttid torsdag, hvor han lavede fem bogeys på de første 6 huller. Efter endnu en bogey på 9. hul var han +6 efter for-ni.

På bag-ni lavede Rasmus Højgaard birdies på 10. og 14. hul, men også tre bogeys, så efter en runde i +7 er han blandt de sidste i feltet. Fire spillere med en tidlig starttid var rundt i +8, så de deler sidstepladsen. I skrivende stund mangler halvdelen af feltet at spille anden runde.

Rasmus Højgaard ramte 4 af 14 fairways i første runde, 9 af 18 greens in regulation og brugte 32 putts.

Justin Thomas fører

I skrivende stund, hvor halvdelen af feltet er færdige, fører Justin Thomas i -5 foran Patrick Reed i -4 og Rory McIlroy i -3. Alle tre er færdige med første runde.

Det samme er Tiger Woods, som gik +3 efter en dobbeltbogey på 18. hul.

US Open sendes direkte på V Sport Golf Viaplay.dk. Som altid kan ugens sendetider også ses på www.19hul.dk/tv.

US Open, leaderboard
– alternativ på pgatour.com

Tiger Woods og Justin Thomas under første runde af US Open 2020 – Foto: USGA/Jeff Haynes

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.