Opdateret: Den første turnering i sæsonen var først uden navn, men det er blevet bekræftet, at det er Limpopo Championship. Det er dermed alle tre turneringer som er rykket.

— oOo —

Challenge Tourens 2021 sæson var planlagt til at begynde i Sydafrika den 11. februar, men nu er starten udskudt til den 22. april.

Det er de fortsatte store udfordringer med COVID-19, som er årsagen til udsættelsen. Der vil fortsat, som oprindeligt planlagt, være tre turneringer i Sydafrika.

Første turnering bliver en endnu ikke offentliggjort turnering fra den 22. – 25. april. Ugen efter, fra den 29. april – 2. maj, spilles Cape Town Open, som svenske Anton Karlsson vandt sidste år.

.
.

Sidst men ikke mindst er det Dimension Data Pro-Am, som Christiaan Bezuidenhout vandt i 2020, der spilles på Fancourt Golf Estate fra 6. – 9. maj. Den var oprindeligt planlagt til 11. – 14. februar. De første tre dage spiller de professionelle med en amatørmakker på de tre baner – The Links, Montagu og Outeniqua – inden der er cut til finalerunden

Limpopo Championship, som blev vundet af JC Ritchie sidste år, var én af de tre oprindelige turneringer, men ser ikke ud til at blive spillet i år.

Se vores kalender her på 19hul.dk

Hele Road to Mallorca sæsonen offentliggøres senere.

Du kan se turneringerne i den samlede tourkalender her på 19hul.dk. Du finder kalenderen her eller under menupunktet Leaderboards i toppen. Hele turneringsprogrammet kan også ses på Challenge Tourens hjemmeside her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.