Challenge TourJC Ritchie vandt Limpopo Championship

JC Ritchie vandt Limpopo Championship

JC Ritchie vandt Limpopo Championship, der var den første turnering i Challenge Tourens 2020 sæson. Nicolai Højgaard blev bedste dansker på en 29. plads.

De første tre turneringer arrangeres i samarbejde med den sydafrikanske Sunshine Tour, og hele 204 spillere var med i den første. 95 fra Challenge Touren, 95 fra Sunshine Tour samt 14 inviterede spillere på Euphoria GC og Koro Creek inden top-60 klarede cuttet til finalerunderne på den Annika Sörenstam designede Euphoria GC.

Fem danskere var med, og af dem var Nicolai Højgaard bedst på en 29. plads i -5 efter en finalerunden i -4. Niklas Nørgaard Møller blev nr. 56 i -1 efter en runde i +3.

Nicolai Kristensen, Martin Simonsen og Martin Ovesen missede cuttet.

Nicolai Højgaard – Foto: golfsupport.nl
JC Ritchie vandt for andet år i træk

Inden finalerunden havde Jacques Kruyswijk føringen i -16 foran Louis De Jager og JC Ritchie i -14.

Den forsvarende mester JC Ritchie, der vandt da det var en Sunshine Tour turnering sidste år, gik finalerunden i -5, og vandt i -19 foran Wilco Nienaber i -17. Hennie Du Plessis og Jacques Kruyswijk delte 3. pladsen i -14, mens Louis De Jager blev nr. 5 i -13, så alle i top-5 er fra Sydafrika. Ross McGowan fra England blev nr. 6 i -12.

25-årige JC Ritchie er nu oppe på syv Sunshine Tour sejre, mens det var hans første på Challenge Touren.

Challenge Touren spiller også i Sydafrika de kommende to uger.

Limpopo Championship, resultat

Niklas Nørgaard Møller – Foto: golfsupport.nl

Herrer: Penge- og pointranglister, 6. maj 2024

Adrian Otaegui vandt Volvo China Open, der blev afkortet til tre runder. Niklas Nørgaard var lige udenfor top-10 inden finalerunden, men blev nr. 35. Taylor...