PopulærtPGA TourTiger og sønnen Charlie klar til PNC Championship for 4. år i...

Tiger og sønnen Charlie klar til PNC Championship for 4. år i træk

Tiger Woods har bekræftet, at han sammen med sin nu 14-årige søn Charlie med, når generationsturneringen PNC Championship spilles i midten af december.

PNC Championship spilles lørdag den 16. og søndag den 17. december på Ritz-Carlton Golf Club i Orlando, Florida, og Tiger glæder sig:

– Det er en fantastisk gave at kunne dele min kærlighed til golf med Charlie, og det er helt ærligt noget vi ser frem til hele året, at spille sammen i PNC Championship. At spille en turneringer mod så mange legender og deres familier er noget helt specielt, siger Tiger i en pressemeddelelse.

Justin Thomas, Nelly Korda, Bernhard Langer, Lee Trevino, Nick Faldo, og Annika Sörenstam er også blandt de 20 pro-er, der spiller med et familiemedlem.

Tiger og sønnen Charlie har også deltaget i den ikke-tællende holdturnering de seneste tre år. De blev delt nr. 8 sidste år hvor Vijay Singh og sønnen Qass vandt, og nr. 2 i 2021 da John Daly og sønnen John Daly II vandt med to slag foran Tiger og Charlie Woods. De debuterede med en 6. plads i 2020, hvor Justin Thomas og hans far Mike vandt.

Tiger har kun spillet tre turneringer (majors) i år

PNC Championship var den eneste turnering Tiger spillede i 2021, efter han kørte galt den 23. februar 2021. Efter det alvorlige solouheld gennemgik Tiger en længere operation i nedre højre ben og ankel. Der var flere åbne brud, som blev stabiliseret med stænger og skruer, og i foråret var han endda ved at komme sig ovenpå sin femte rygoperation.

I 2022 spillede Tiger kun tre turneringer med en 47. plads i Masters, han trak sig efter tredje runde af US PGA Championship, mens han missede cuttet i The Open.

I år er det kun blevet til to turneringer med en 45. plads i Genesis Invitational, mens han trak sig fra Masters i april. Han klarede cuttet i Masters for 23. år i træk, men trak sig inden finalerunden. Efterfølgende blev han oprereret i sin højre fod.

Tiger gør comeback i næste uge, hvor han fra den 30. november – 3. december er med i den stjernebesatte Hero World Challenge på Albany, Bahamas, hvor Tiger også er vært. I Hero World Challenge skal man gå rundt på banen, mens man må køre i buggy i PNC Championship.

Generationsturnering for major vindere

Adgangskravet til PNC Championship, der tidligere hed Father-Son Challenge, er at man har vundet en major eller Players Championship. Det er en holdturnering, hvor de 20 kvalificerede spiller med med f.eks. en søn, datter, barnebarn eller forælder.

Det er selvfølgelig op til den enkelte, om man vil deltage, og traditionelt har næsten alle kvalificerede deltagere været over 50 år, men det har ændret sig de seneste år. Og ventelisten er angiveligt lang for at komme med.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk