AnbefaletScottie Scheffler vandt Masters - fire sejre på to måneder!

Scottie Scheffler vandt Masters – fire sejre på to måneder!

25-årige Scottie Scheffler satte en tyk streg under, at han er verdens bedste, da med sejr i Masters 2022 har vundet fire af sine seneste seks PGA Tour turneringer!

Scheffler førte i -9 foran Cameron Smith i -6 inden finalerunden. Det blev til ét slag, da Smith lavede birdies på de første to huller, men så vendte det, og Scheffler førte med fire slag efter 4 huller.

Rory McIlroy, der kun mangler Masters for at fuldende sin karriere Grand Slam, tangerede den laveste finalerunde i Masters nogensinde med en 64’er (-8) efter bl.a. et holet bunkerslag for birdie på sidste hul.

Det bragte McIlroy til -7, i klubhuset hvilket lagde pres på Scottie Scheffler, der dog ikke viste svaghedstegn. Cameron Smith lagde også lidt ekstra pres på med en birdie 11. hul, men hans titelchance forsvandt reelt med en tredobbelt bogey på 12. hul.

Med guds hjælp

Scottie Scheffler brugte fire putts for en dobbeltbogey på 18. hul, men det havde kun statistisk indflydelse, da han vandt i -10 foran Rory McIlroy i -7, mens Shane Lowry og Cameron Smith delte 3. pladsen i -5. Collin Morikawa blev nr. 5 i -4 foran Will Zalatoris og Corey Conners i -3.

Scheffler er meget kristen, og takker Gud for alt han har opnået. Præmiesummen er øget i år, så Scheffler får 2,7 mio. $ for sejren svarende til 18,44 mio. danske kroner.

Justin Thomas og Sungjae Im delte 8. pladsen i -1. Husk at man kan se eller gense alle slag på masters.com og i den gratis App.

Dustin Johnson blev nr. 12 i +1, Lee Westwood og den forsvarende mester Hideki Matsuyama nr. 14 i +2, Jon Rahm og Viktor Hovland nr. 27 i +4, Patrick Cantlay og Bubba Watson nr. 39 i +7 og Tiger Woods nr. 47 i +13.

Tiger, der har været meget igennem det seneste halvandet år,  imponerede i sit comeback ved overhovedet at kunne spille fire runder. -1 i første runde var dog hans eneste under par, da han efter +2 i anden runde gik +6 i begge finalerunder.

Scheffler har vundet fire af sine seneste fem turneringer

Uden at vinde på PGA Tour nåede Scottie Scheffler til top-15 på verdensranglisten. Med sejr i WM Phoenix Open den 13. februar spillede han sig i top-10 efterfulgt af en 7. plads i Genesis Invitational. Så vandt han Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard og rykkede frem til en 5. plads inden han blev nr. 55 i Players Championship, mens han med sejren i WGC – Match Play overtog førstepladsen på verdensranglisten.

Med sejren i Masters har Scheffler således vundet fire af sine seneste seks turneringer på under to måneder.

Schefflers caddie vandt Masters med Bubba Watson

Scottie Schefflers caddie Ted Scott har gennem 15 år gået for Bubba Watson. Teddy som han kaldes var caddie ved alle Bubbas 12 PGA Tour sejre herunder Masters 2012 og 2014.

Bubba og Teddy stoppede samarbejdet i efteråret, og siden RSM Classic i november 2021 har han gået for Scheffler.

Bubba og Scheffler har et fint forhold, og dannede par under Zurich Classic 2021. Alle tre er meget religiøse, og del af samme bibel-gruppe på PGA Tour, og det var også her Scheffler mødte Ted Scott første gang.  Da de to indledte samarbejdet sagde Scheffler, at han gerne ville have en kristen caddie, da det var sådan han forsøgte at leve sit liv.

Ted Scott er selv en meget habil golfspiller, og har også tidligere trænet amatørspillere. Og så vandt han VM i bordfodbold 1994 i double, mens han blev nr. 2 i single, hvilket dog er en helt anden historie.

Masters, resultat
– alternativ på pgatour.com

Azalea blomster på Augusta National – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (1)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Golfens pilgrimme tager nu ikke til...

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk