PopulærtPGA TourThomas vandt PNC Championship med 15 birdies på 18 huller!

Thomas vandt PNC Championship med 15 birdies på 18 huller!

Justin Thomas vandt den stjernebesatte holdturnering PNC Championship sammen med sin far Mike, der er golftræner. Tiger Woods blev nr. 7 med sin 11-årige søn Charlie. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

PNC Championship blev spillet lørdag og søndag som en 36 hullers scramble match. På hvert hul slog begge spillere et drive, hvorefter man valgte den bedste, hvorfra begge slog deres næste slag. Sådan fortsatte man til bolden var i hul.

Thomas lavede 15 birdies på 18 huller

Efter første runde førte Matt Kuchar med sin 13-årige søn Cameron. Med 15 birdies på 18 huller, og en anden runde i 57 slag, var det dog Justin Thomas og hans far Mike, som løb med sejren i -25

Vijay Singh med sønnen Qass blev nr. 2 i -24 foran Team Mark O’ Meara og Team Lee Trevino i -23. Team Tom Kite og Team Matt Kuchar delte 5. pladsen i -22.

Tiger og sønnen Charlie blev nr. 7

Tiger Woods med sin 11-årige søn Charlie begyndte finaledagen på en delt 6. plads i -20 efter to runder i -10. De afsluttede med en eagle og fire birdies på de sidste 6 huller, men det at være med var vigtigere end resultatet:

– Minderne vil vi have hele livet, sagde Tiger efter turneringen og fortsatte om oplevelsen med Charlie:

– Han vil ikke værdsætte det som 11 år. Det gjorde jeg ikke med min far, men som årene går værdsætter man det mere og mere.

200.000 $ for sejren

PNC Championship tæller ikke til ranglisterne, og heller ikke som en officiel sejr. Der blev spillet om 1,085 mio. $ svarende til 6,6 mio. danske kroner givet til den professionelle holdkaptajn

Justin Thomas fik 200.000 $ for sejren, og Vijay Singh 80.000 $ for en andenplads, så mon ikke der bliver givet større julegaver i år.

Alle har vundet en major eller Players

Adgangskravet til PNC Championship, der tidligere hed Father-Son Challenge, er at man har vundet en major eller Players Championship. Og ventelisten er lang for at komme med i holdturneringen, hvor de 20 kvalificerede spiller med med et familiemedlem som f.eks. søn/datter, barnebarn eller forælder.

De professionelle i det imponerede felt har tilsammen vundet 66 majors og flere end 1.000 internationale sejre.

Woods havde også far og søn som caddie

Tiger har sin faste caddie Joe LaCava med, mens sønnen Charlie har 22-årige Joe Jr. LaCava som sin caddie.

Det var Tigers forslag, så de stillede op som en dobbelt far/søn duo.

PNC Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk