PopulærtDP World TourTiger har trukket sig fra US PGA Championship inden finalerunden

Tiger har trukket sig fra US PGA Championship inden finalerunden

Plaget af stærke smerter kæmpede Tiger Woods sig igennem de første runder af US PGA Championship på Southern Hills. Han klarede cuttet, men efter tredje runde har han valgt at trække sig.

Tiger Woods var igen tydeligt plaget af smerter i benet, men han spillede runden færdig. Han gik +9 i samlet +12 var han blandt de sidste.

Tiger sagde efterfølgende, at han var øm, og han var ikke helt sikker på, om han kunne spille søndag. Senere valgte han at trække sig, men Tiger beviste endnu engang, at han stadig kan konkurrere med de bedste.

Det var Tigers blot anden turnering siden trafikuheldet i februar 2021. Allerede under første runde havde han helt tydeligt smerter, og mod slutningen haltede han. Tiger sagde da også efter runden, at benet ikke føltes så godt som han gerne ville. Tiger har vundet US PGA Championship i 1999, 2000, 2006 og 2007, hvor Southern Hills senest var vært.

V Sport Golf og Viaplay Total sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

US PGA Championship, leaderboard
– alternativ på pgatour.com

Mange tilskuere omkring Tiger Wods under anden runde af US PGA Championship 2022 – Foto: Montana Pritchard / PGA of America

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk