KlubnytHimmerLand introducerer nye attraktive greenfee-priser

HimmerLand introducerer nye attraktive greenfee-priser

HimmerLand har sænket greenfee-priserne fra 1. juni 2024. For at få flere golfspillere i hverdagene, forsøger man sig med en ny attraktiv fast pris mandag-torsdag og en lavere frapris i weekenden, hvor prisen fortsat er dynamisk.

De nye hverdagspriser bliver en fast pris på 450,- DKK på New Course og fast pris på 350,- DKK på Old Course fra mandag til torsdag. I weekenderne er der fortsat dynamiske priser fra 400,- DKK på Old Course og fra 500,- DKK på New Course.

– Vi vil gerne have flere golfspillere i HimmerLand, og det er især i hverdagen, det er udfordrende, og så må vi jo prøve at gøre noget, så det bliver mere attraktivt. Vores beliggenhed gør, at det ikke er så nemt at få golfgæster, især i hverdagen, og det vil vi rigtig gerne gøre noget ved. Vi ser flere golfklubber, der sænker priserne, så markedet har ændret sig. Hvis man gerne vil være en rentabel golfbane, også selvom man har nogle baner af virkelig høje standarder, hvilket vi har i HimmerLand, så er det ikke længere nok kun at være skarp på kvaliteten, siger Golf Manager i HimmerLand Joan Ejlertsen.

Læs mere om HimmerLands golfbaner her.Joan Ejlertsen, Golf Manager i HimmerLand – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk