AnbefaletJohn Daly vandt foran Tiger Woods!

John Daly vandt foran Tiger Woods!

Tiger Woods vandt ikke i sit comeback, men blev sammen med sin 12-årige søn Charlie nr. 2 i PNC Championship 2021, som blev vundet af den populære og farverige John Daly og hans 18-årige søn John Daly II. Om ikke det mest opsigtsvækkende resultat og overskrift, så måske det næststørste!

I generationsturneringen med scramble format gik både Team Daly og Team Woods anden og sidste runde i -15, så Daly vandt i -27 foran Woods i -25. Tiger og søn satte ny turneringsrekord med 11 birdies i træk fra 7. – 17. hul (18. er ellers et par-5, men her lavede en par).

Det var ikke kun for sjov og velgørenhed. John Daly får 200.000 $ for sejren og Tiger Woods 80.000 $ for en andenplads, så måske er der lidt større julegaver i år. Alle 20 hold blev godt betalt, da Lee Trevino på sidstepladsen fik 40.000 $.

Fredag aften efter Pro-Am turneringen var der i gallamiddag, og her kom farverige John Daly udklædt i julemandskostume, og med sit store hvid skæg vagte det stor begejstring blandt deltagerne.

Tigers comeback efter alvorligt trafikuheld

Det var Tigers første turnering siden trafikuheldet i februar, og således meget opløftende for et egentligt comeback. Man skal dog passe på ikke at lægge for meget i resultatet. Det var en social holdturnering i scramble hvor Tiger, og flere andre deltagere, kørte rundt i en golfbil men han ville hellere gå rundt.

Det kan Tiger dog ikke holde til endnu, ligesom han slet ikke er i form, men særligt i det korte spil kan Tiger fortsat være med. Tiger har stort set ikke trænet og spillet i år, så han er fortsat langt fra tidlige tideres form, og det er uvist hvornår vi ser ham i en regulær PGA Tour turnering.

Charlie og Tiger Woods under PNC Championship 2021 – Foto: PNC Championship/IMG

De forsvarende mestre Team Thomas med Justin Thomas og far Mike delte 3. pladsen i -24 med Stewart Cink og sønnen Reagan, der normalt er hans caddie. Team Cink førte med ét slag efter første runde.

John Daly II, også kaldet Little John, spiller i øvrigt college golf for Arkansas Razorbacks, hvor hans far også gik fra 1984-87. Sebastian Cappelen er også tidligere Razorback.

Henrik Stenson og hans 11-årige søn Karl, der var den yngste i feltet, blev delt nr. 8 i -19.

Der var 20 pro’er i feltet, som alle har vundet en major og/eller Players Championship. De spillede med et familiemedlem der kan være pro’, men ikke må have et PGA Tour kort.

Verdensetteren Nelly Korda, der var den eneste dame-pro i feltet, blev nr. 12 i -17 sammen med sin far Petr Korda, der er grand slam vinder i tennis.

PNC Championship, resultat

Petr og Nelly Korda under PNC Championship 2021 – Foto: PNC Championship/IMG

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk