AnbefaletTiger er blevet opereret i ryggen for femte gang!

Tiger er blevet opereret i ryggen for femte gang!

For femte gang i karrieren er Tiger Woods blevet opereret i ryggen, så han kommer til at gå glip af mindst to turneringer, som han ellers havde planlagt at spille. Det skriver Tiger i en besked på Twitter, som kan læses nederst i denne artikel.

45-årige Tiger Woods oplyser, at han efter PNC Championship med sin 11-årige søn Charlie i december havde gener i ryggen.

Tiger har fået fjernet et disk fragment som trykkede en nerve i den nederste del af ryggen. En mindre operation, som han har fået foretaget tre gange tidligere i 2014 og 2015, mens hans fjerde rygoperation i 2017 var noget mere omfattende.

Tiger har også gennemgået fem operationer i sit venstre knæ, og senest i august 2019.

Spiller ikke på Torrey Pines og Riviera

Tiger havde planlagt at spille Farmers Insurance Open (som han har vundet syv gange) på Torrey Pines fra den 28. – 31. januar samt The Genesis Invitational på Riviera Country Club fra den 18. – 21. februar. Nu har han meldt fra til begge.

Tiger er vært for Genesis Invitational, der arrangeres af hans TGR Live selskab, og han være til stede under turnering, men spiller ikke med.

Det er endnu uvist, hvornår Tiger Woods igen kan spille golfturneringer, men det bliver formentligt tidligst i marts. Mon ikke han håber at blive klar til Arnold Palmer Invitational på Bay Hill (som han har vundet otte gange) fra den 4. – 7. marts og/eller Players Championship fra den 11. – 14. marts.

Masters, der er årets første major, spilles fra den 8. – 11. april.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk