MajorsThe OpenGolf tips - Hvordan slår man ud af tæt tyk rough

Golf tips – Hvordan slår man ud af tæt tyk rough

I videoen ovenfor kan man se og høre The Open 2007 og 2008 vinderen Padraig Harrington forklare, hvordan man kan komme id af tyk rough. Som udgangspunkt tæt rough på links baner, der dog minder om den rough man kan finde på en del danske baner, hvis man har slået lidt skævt.

Som Harrington forklarer ganske detaljeret, så kan man tage prøvesving og vurdere, hvilken vej græsset “vender” og om det er lidt vissent og tørt eller grønt og fugtigt.

Videoen er en del af Links Tips lavet af The Open i samarbejde med Mastercard.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk