PopulærtPGA TourTiger opereret efter alvorlig trafikulykke

Tiger opereret efter alvorlig trafikulykke

Tiger Woods er tirsdag morgen kørt galt i et solouheld, hvor han har pådraget sig flere skader på benene. Tiger var på vej til en video-opgave for GOLFTV.

Opdateret: I udtalelsen fra politiet, og derfor også i vores artikel, stod at Tiger blev skåret fri. Det er senere præciseret, at Tiger ikke blev skåret fri, men man brugte værktøj og en økse til at fjerne forruden og hjælpe Tiger ud. Artiklen nedenfor er derfor tilrettet.

Politiet i Los Angeles har udsendt en pressemeddelelse om uheldet. De fortæller, at de tirsdag morgen kl. 7:12 blev kaldt ud til et solouheld, hvor Tiger Woods var chauffør og eneste person i bilen. Bilen var rullet rundt, og han blev hjulpet fri og kørt på hospitalet. Hele udtalelsen kan læses nederst i denne artikel.

Tigers manager Mark Steinberg fortæller til Golfdigest.com, at Tiger har pådraget sig flere skader på benene og var ved at blive opereret.

Tiger har ikke spillet siden december

Tiger er ved at komme sig ovenpå sin femte rygoperation, og har ikke spillet turneringer siden Masters i november og PNC Championship i december med sin 11-årige søn Charlie. Han var kvalificeret til denne uges WGC turnering, men havde meldt afbud.

Tiger var vært for sidste uges Genesis Invitational på PGA Tour, hvor han overrakte trofæet til vinderen Max Homa.

Værten Tiger Woods med vinderen Max Homa efter Genesis Invitational 2021 – Foto: golfsupport.nl

Mandag og tirsdag arbejdede han med indhold til GOLFTV og Golf Digest, som han har en aftale med. Mandag spillede Tiger ikke selv golf, men han gav lektioner til kendte og slog enkelte putts.

Tirsdag skulle de have fortsat med at lave indhold til GOLFTV og Golf Digest.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk