MajorsMastersTiger har trukket sig fra Masters

Tiger har trukket sig fra Masters

Tiger trak sig inden starten på finalerunden af Masters, da der var sket en forværring af hans betændelse i foden.

Lørdag nåede Tiger at spille 7 huller af tredje runde i +6. Han haltede, og havde det helt tydeligvis ikke godt i regnen. Han var nr. 54 og sidst blandt de spillere der klarede cuttet, men med hans fighter vilje ville han utvivlsomt have færdigspillet turneringen, hvis han kunne.

Men Tiger trak sig 75 minutter før spillet skulle genoptages søndag morgen. På Twitter skriver Tiger, at der var sket en forværring af hans plantar fasciitis (ofte kaldet hælspore), der er en betændelse i undersiden af foden. Hans Tweet kan læses nedenfor.

Det var samme skade der var årsagen til, at Tiger trak sig fra Hero World Challenge i december, da han efter eget udsagn kan slå alle slag, men ikke kan holde til at gå. Det var også her han fortalte, at målet var at spille majors i 2023 og så måske et par turneringer mere.

Masters var Tigers blot anden turnering i år, da han i februar blev nr. 45 i Genesis Invitational. Det var Tigers første regulære PGA Tour turnering (ikke-major) siden han kørte galt i februar 2021. Han viste gode takter undervejs, og med tanke på hans skade og lange pause er en 45. plads i det meget stærke felt ganske imponerende.

Tiger tangerede rekord for flest klarede cuts i træk

Tiger deltog i Masters for 25. gang i karrieren, og har klaret cuttet de seneste 23 år i træk. Det er en tangering af Gary Players’ og Fred Couples’ rekord for flest klarede Masters cuts i træk.

Tre majors var Tigers eneste turneringer i 2022

I 2022 deltog Tiger kun i i tre majors, da han spillede Masters, US PGA Championship og The Open men ikke US Open. Han blev i nr. 47 i Masters, han trak sig fra US PGA Championship inden finalerunden og missede cuttet i The Open.

Det er uvist hvornår Tiger spiller igen, men næste major er US PGA Championship på Oak Hill fra den 18. – 21. maj.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk