LIV GolfTalor Gooch vandt LIV Golf Singapore - har tjent 62 mio. kr....

Talor Gooch vandt LIV Golf Singapore – har tjent 62 mio. kr. på to uger!

Talor Gooch vandt den individuelle turnering ved LIV Golf Singapore presented by Resorts World Sentosa efter omspil mod Sergio Garcia. Det har været et par meget indbringende uger for Gooch, da han også vandt LIV Golf Adelaide i sidste uge, og med holdturneringerne har han tjent næsten 62 mio. danske kroner på to uger. RangeGoats GC med Bubba Watson som kaptajn for netop Talor Gooch, Harold Varner III og Thomas Pieters vandt holdturneringen.

Efter den anden af de tre runder delte Sergio Garcia og sidste uges vinder Talor Gooch føringen i -13 foran Brooks Koepka i -12.

Alle tre gik -4 i finalerunden, så Sergio Garcia og Talor Gooch sluttede i -17 inden Gooch vandt med en birdie på første omspilshul, mens Brooks Koepka blev nr. 3 i -16.

Scott Vincent, der kvalificerede sig til LIV Golf via International Series på Asian Tour, blev nr. 4 i -15 foran Mito Pereira  i -14.

4 mio. $ for sejren – Gooch har tjent 62 mio. på to uger

Der blev spillet om 25 mio. $ med 20 mio. $i den individuelle turnering, hvoraf Talor Gooch fik 4 mio. $ for sejren svarende til 27 mio. danske kroner.

Der er 5 mio. $ i holdturneringen med 3 mio. $ til vinderne, 1,5 mio. $ til nr. 2 og 500.000 $ til nr. 3.

Med to individuelle sejre samt en sejr og en 2. plads i hodlturneringen har Talor Gooch tjent 9,125 mio. $ på to uger svarende til næsten 62 mio. danske kroner. Ikke langt fra de 9,25 mio. $ han har tjent i 121 turneringer på PGA Tour, hvor han spillede fem fulde sæsoner.

Talor Gooch under LIV Golf Singapore 2023 – Foto: Ashok Kumar / LIV Golf
RangeGoats GC vandt holdturneringen

Bubba Watsons Range Goats GC og Phil Mickelsons HyFlyers GC delte føringen i -25 foran Cameron Smiths i -22 Ripper GC inden finalerunden.

Det endte som nævnt med den første hold-sejr til RangeGoats GC med Bubba Watson som kaptajn for Talor Gooch, Harold Varner III og Thomas Pieters. De vandt i -37 foran Fireballs GC i -34 og Crushers GC i -32.

Fireballs GC har Sergio Garcia som kaptajn for Eugenio Chacarra, Abraham Ancer og Carlos Ortiz.

På Crushers GC er Bryson DeChambeau kaptajn for Charles Howell III, Anirban Lahiri og Paul Casey.

LIV Golf Singapore, resultat

Sergio Garcia under LIV Golf Singapore 2023 – Foto: Chris Trotman / LIV Golf

58’er på Korn Ferry Tour – slog Schefflers banerekord

Frankie Capan III gik en 58'er i torsdagens første runde af Korn Ferry Tour turneringen Veritex Bank Championship og slog samtidig Scottie Schefflers banerekord. En...

Jens Kristian Thysted vandt Bravo Tours Open by Enjoy Resorts

Nyprofessionelle Jens Kristian Thysted vandt Bravo Tours Open by Enjoy Resorts, som var årets første ECCO Tour turnering i Danmark efter to turneringer i...