Adam Andersson vandt Gumbalde Open by Destination Gotland på den svenske MoreGolf Mastercard Tour efter omspil md Nicolai Tinning.

Inden finalerunden førte svenske Adam Andersson i -10 foran Sebastian Friedrichsen i -8, mens John Axelsen var delt nr. 3 i -6 og Nicolai Tinning nr. 5 i -5.

Nicolai Tinning var dagens bedste med en runde i -6, og da Adam Andersson gik -1 sluttede de på en delt førsteplads i -11. Vinderen skulle derfor findes i omspil, og det blev Adam Andersson, der vandt sin første Nordic Golf League sejr.

Sebastian Friedrichsen blev delt nr. 3  i -9 efter en runde i -1 og John Axelsen delt nr. 6 i -8 efter en runde i -2.

Jeppe Kristian Andersen sluttede som nr. 16 i -4, hvilket også var han score på finaledagen, Hamish Brown blev nr. 20 i -3 efter en runde i -1, Frederik Severin Tøttenborg nr. 32 i par efter en runde i +2 og Morten Toft Hansen nr. 36 i +1 efter en finalerunde i -1.

.
.

Keen Bernberg, Håkon Hardarson og Simon Bukrinsky missede cuttet.

Turnering for dem der missede cuttet

Der blev også afholdt en lille ”Winner takes it all” turnering på När Golfklubb, för dem der missede cuttet. Den vandt Marcus Svensson med en runde i -8.

Gumbalde Open by Destination Gotland, resultat

Adam Andersson efter sejren i Gumbalde Open by Destination Gotland 2022 – Foto: Svenska Proffstourerna

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.