Kørte i timevis – for miljøets skyld

Arrangørerne af BMW PGA Championship 2022 arbejdede på, at det skulle være den hidtil mest bæredygtige udgave. Vi ved ikke helt hvad det indebærer, men for at fejre det, lavede man videoen ovenfor med DP World Tour spilleren Jordan Smith og influenceren Mia Baker.

De to kørte fra London til Pendine Sands i Wales i en BMW iX50 for at deltage i det, man kalder en episk udfordring. Det er en el-bil, men den skal jo også bruge energi for at køre de omkring 370 km.

Men angiveligt for at fremhæve DP World Tour og BMWs fælles værdier og bæredygtighedsmål kørte de til stranden i Wales, hvor der i sandet var anlagt en sand-green som en kopi af 2. hul op Wentworth, West Course.

Efter en lang dag kunne de se tidevandet oversvømme greenen, som en markering af, at stranden igen så ud, som om de aldrig havde været der. Måske vil de have os til at tro, at det samme er tilfældet med en stor golfturnering i London, men de kunne også bare være blevet hjemme i London…

PS
Af en pressemeddelelse fremgår det, at boldene, caddie-vestene og pin-flaget blev returneret til Wentworth Club, så det kunne bruges under BMW PGA Championship. For miljøets skyld. Naturligvis.

.
.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.