PopulærtLadies European TourManon De Roey vandt Investec South African Women’s Open

Manon De Roey vandt Investec South African Women’s Open

Manon De Roey vandt Investec South African Women’s Open, som var tællende til Ladies European Tour og den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour, hvor det var sæsonfinalen.

Sofie Kibsgaard var eneste dansker i feltet, og hun begyndte finaledagen som nr. 29 i par, inden en finalerunde i -2 gav hende en 16. plads i -2.

Inden finalerunden havde Manon De Roey en føring på tre slag, da hun var i -14 foran Ines Laklalexh i -11 og Lisa Pettersson i -10.

Og Manon De Roey vandt i -14 foran Gabriella Cowley og Momoka Kobori i -10, mens Nicole Garcia blev nr. 4 i -8 og Ines Laklalech nr. 5 i -7.Det var som nævnt sæsonfinalen på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour, hvor der har været otte turneringer i år, og med 2. pladsen vandt engelske Gabriella Cowley ranglisten. Det fik hun en bonus på 200.000 ZAR svarende til knap 75.000 danske kroner.

185.000 kr. for en albatros

Emma Grechi fra Frankrig blev nr. 40 i +3, hvilket gav en forholdsvis beskeden check på 1.968 €. Med en albatross, en 2’er på par-5 hullet 16., fik hun en ekstra præmie på 500.000 ZAR svarende til 185.000 danske kroner som Renault havde udloddet.

Investec South African Women’s Open, resultat

Gabriella Cowley vandt Investec order of Merit 2024 på Sunshine Ladies Tour – Foto: Tristan Jones / LET

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk