Korn Ferry TourGrayson Murray tilbage på PGA Tour efter sejr i Simmons Bank Open

Grayson Murray tilbage på PGA Tour efter sejr i Simmons Bank Open

Grayson Murray vandt Simmons Bank Open for the Snedeker Foundation på Korn Ferry Tour, hvor det var den anden af fire turneringer i Korn Ferry Tour Finals.

Med en finalerunde i -9 vandt Grayson Murray i -17 foran Mason Andersen, Carter Jenkins og Jamie Lovemark i -13

Svenske Pontus Nyholm sluttede på en delt 5. plads i -13.

I den kommende uge er der 120 spillere i feltet, hvorefter top-75  kommer med i sæsonfinalen Korn Ferry Tour Championship presented by United Leasing & Finance og sikrer sig et fuldt Korn Ferry Tour kort i 2024. Efter sæsonfinalen får top-30 et kort til PGA Tour i 2024.

Vandt på PGA Tour i 2017

Det var Grayson Murrays tredje Korn Ferry Tour sejr, hvor han først vandt Nationwide Children’s Hospital Championship 2016, som var med til at sikre ham oprykning til PGA Tour.

29-årige Grayson Murray vandt Barbasol Championship 2017, men har ikke haft et fuldt PGA Tour kort de seneste år. Han vandt AdventHealth Championship tidligere på året, og er sikker på et PGA Tour kort næste år.

Simmons Bank Open for the Snedeker Foundation, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Justin Rose fik Nicklaus-Jacklin Award 2023

Det blev Justin Rose, som efter Ryder Cup 2023 fik tildelt Nicklaus-Jacklin Award presented by Aon. En hæder der gives til en spiller der...

Hae Ran Ryu vandt Walmart NW Arkansas Championship

Rookien Hae Ran Ryu vandt Walmart NW Arkansas Championship Presented by P&G. Efter første runde var Nicole Broch Estrup på en delt 2. plads i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk