PopulærtPGA TourThorbjørn Olesen gik 61'er, da Chris Gotterup vandt Myrtle Beach Classic

Thorbjørn Olesen gik 61’er, da Chris Gotterup vandt Myrtle Beach Classic

Chris Gotterup vandt PGA Tour turneringen Myrtle Beach Classic, hvor Thorbjørn Olesen bragede frem, da han satte ny banerekord med en 61’er i finalerunden.

Der var to turneringer i denne uge, og de bedste var med i Wells Fargo Championship, en Signature Event uden cut om 20 mio. $, som blev vundet af Rory McIlroy. Der blev spillet om 4 mio. $ i Myrtle Beach Classic.

I Myrtle Beach Classic var Thorbjørn Olesen nr. 61 i -2 inden finalerunden, men med en 61’er (-10) efter 10 birdies bragede han frem til en 16. plads i -12.

Chris Gotterup vandt sin første sejr

24-årige Chris Gotterup i -18 havde en føring på fire slag inden finalerunden foran Erik van Rooyen, Jorge Campillo og Robert MacIntyre i -14.

Med en finalerunde i -4 vandt Chris Gotterup i -22 foran Alistair Docherty og Davis Thompson i -16. Ryan McCormick Beau Hossler, Kevin Yu, Ryan Fox, Jorge Campillo og Erik van Rooyen delte 4. pladsen i -15.Robert MacIntyre gik +1 og faldt tilbage til en delt 13. plads i -13.

Det var Chris Gotterups første PGA Tour sejr i hans 27. turnering. Udover 720.000 $ for sejren sikrede han sig også en plads i den kommende uges US PGA Championship på Valhalla.

Der har været en del førstegangsvindere i år, og Chris Gotterup er den 7. og den fjerde rookie som vinder på PGA Tour i år.

Influencer blev nr. 46

Matt Atkins blev nr. 46 i -6, og han kom med i feltet ved at vinde en kvalifikationsturnering for 16 populære YouTube influencere. Alle i den kvalifikation er meget gode golfspiller, men også populære på sociale medier, hvilket har givet noget ekstra opmærksomhed til Myrtle Beach Classic.

33-årige Matt Atkins har spillet 158 Korn Ferry Tour og 26 PGA Tour turneringer i karrieren, men er også kendt som hyppig gæst hos Bryan Bros Golf på YouTube.

De to Bryan Bros, Wesley og George Bryan, var også med i  Myrtle Beach Classic, men missede begge cuttet.

Myrtle Beach Classic, resultatTilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk