PopulærtLPGANanna K Madsen har kvalificeret sig til US Womens Open

Nanna K Madsen har kvalificeret sig til US Womens Open

Nanna Koerstz Madsen har kvalificeret sig til US Women’s Open, som bliver hendes 29. major i træk, da hun har spillet alle LPGA majors siden sommeren 2018.

Der afholdes en række kvalifikationsturneringer til US Women’s Open, og Nanna deltog i mandagens kvalifikation på Haworth CC, New Jersey.

Der blev spillet 36 huller om fire pladser, og Caroline Masson vandt i -13 foran Maude Leblanc og Nanna Koerstz Madsen i -12, mens Yan Liu blev nr. 4 i -11.

Emily K Pedersen kvalificerede sig i sidste uge, så nu er der to danskere US Women’s Open Presented by Ally, som spilles på Lancaster Country Club i Pennsylvania fra den 30. maj til 2. juni. Præmiesummen på 12 mio. $ er den største i kvindegolf.

Nanna har spillet de seneste 28 LPGA majors 

Nanna Koerstz Madsen har spillet alle LPGA majors siden KPMG Women’s PGA Championship i juli 2018. I alt har hun spillet 33 majors i karrieren med tre top-10 placeringer, da hun blev nr. 3 i ANA Inspiration 2021 (nu Chevron Championship), nr. 5 i AIG Women’s Open 2021 og nr. 8 Chevron Championship 2022.Seks gange har hun spillet US Women’s Open med fire missede cuts, en 16. plads i 2019 og en 70. plads i 2023.

Europæisk kvalifikation den 20. maj

Der er også en europæisk kvalifikation, og den spilles mandag den 20. maj på G&CC Seddiner See sydvest for Berlin. Det er dagen efter finalerunden af LET turneringen Amundi German Masters, der spilles samme sted. Der er dog ingen danskere på den deltagerliste, man kan se på ladieseuropeantour.com.

US Women’s Open Qualifying – Haworth CC, resultatTilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk