MajorsUS PGA ChampionshipSådan kan du se US PGA Ch'ship 2024 – TV og streaming...

Sådan kan du se US PGA Ch’ship 2024 – TV og streaming sendetider

Se tv- og streaming sendetiderne for US PGA Championship 2024, der spilles fra torsdag den 16. til søndag 19. maj, med tre danskere i feltet på Valhalla Golf Club i Louisville, Kentucky. V Sport Golf og Viaplay Total sender direkte. Opdateret onsdag: Der er ændret på Viaplays ekstra “kanaler, hvilket er tilrettet nederst i denne artikel.

Nicolai Højgaard er kvalificeret som Ryder Cup 2023 spiller i top-100 på verdensranglisten, mens Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard har fået invitationer. De er begge i top-100 på verdensranglisten, som reelt er en de facto kvalifikation, da man de seneste mange år har inviteret top-100.

Brooks Koepka vandt sidste år på Oak Hill i New York foran Viktor Hovland og Scottie Scheffler. Nicolai Højgaard blev nr. 50, mens Rasmus Højgaard og Thorbjørn Olesen missede cuttet.Det er fjerde gang, at Valhalla er vært for US PGA Championship. Mark Brooks vandt i 1996, Tiger Woods vandt i 2000, mens Rory McIlroy vandt i 2014. Valhalla var vært for Ryder Cup 2008, hvor USA vandt 16½ – 11½ over Europa med Søren Hansen på holdet.

Nedenfor ses de direkte sendetider for US PGA Championship. Som altid kan man også se denne ugens direkte sendetider på 19hul.dk/tv.

US PGA Championship 2024 – V Sport Golf og Viaplay Total

Torsdag den 16. maj: 20:00 – 02:00 (NB: Ny tid)
Fredag den 17. maj: 20:00 – 02:00 (NB: Ny tid)
Lørdag den 18. maj: 19:00 – 01:00
Søndag den 19. maj: 19:00 – 01:00

Opdateret onsdag: Viaplay har ændret indhold på ekstra “kanaler” på Viaplay Total, så teksen nedenfor er ændret:

Alle fire dage fra torsdag til søndag sendes Featured holes. Torsdag og fredag med start fra kl. 13:45 dansk tid, mens det lørdag og søndag er fra kl. 16:45.

Torsdag og fredag, men ikke i weekenden, kan man også følge én Featured Group på Viaplay.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk