PopulærtLPGARose Zhang vandt Cognizant Founders Cup

Rose Zhang vandt Cognizant Founders Cup

Rose Zhang vandt Cognizant Founders Cup, hvor de to danskere missede cuttet. Nelly Korda blev nr. 7 efter fem LPGA sejre i træk. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Cuttet efter anden runde blev +1, så Nanna Koerstz Madsen i +3 og Emily K Pedersen i +5 missede cuttet.

Rose Zhang vandt duel mod Madelene Sagström

Inden finalerunden førte Madelene Sagström i -19 foran Rose Zhang i -18, mens Sei Young Kim, Gabriela Ruffels og verdensetteren Nelly Korda delte 3. pladsen i -8.

Med 10 slag fra en 2. til en 3. plads lignede det en duel, og sådan blev det. Og her var Rose Zhang bedst med en finalerunde i -6, som gav hende sejren i -24 foran Madelene Sagström i -22.

Det så ellers længe ud til at Madelene Sagström ville løbe med sejren, da hun var -3 efter for-ni, men hun spillede bag-ni i par. Rose Zhang var -2 på for-ni, men det var fire birdies på de sidste 5 huller, som gav hende sejren.

Gabriela Ruffels blev nr. 3 i -9 foran Ruoning Yin, Peiyun Chien og Xiyu Lin i -8. Verdensetteren Nelly Korda blev delt nr. 7 sammen med bl.a. Linn Grant og Minjee Lee.

20-årige Rose Zhang har vundet to gange på LPGA

Det er anden gang 20-årige Rose Zhang vinder på LPGA, da hun også vandt Mizuho Americas Open 2023 i sin debut som professionel. Det var i juni 2023, hvor hun var den første siden Beverly Hanson i 1951, som vandt på LPGA i sin debut som professionel!

Siden efteråret har Rose Zhang haft Olly Brett som caddie, og han er kæreste med Emily K Pedersen.

Cognizant Founders Cup, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk