PopulærtPGA TourRory McIlroy vandt Wells Fargo Championship for fjerde gang

Rory McIlroy vandt Wells Fargo Championship for fjerde gang

Rory McIlroy vandt Wells Fargo Championship, som er én af de store Signature Events uden cut om en stor præmiesum på 20 mio. $, hvoraf vinderen fik 3,6 mio. $. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Der var ingen danskere i feltet, men Thorbjørn Olesen var med i den sideløbende Myrtle Beach Classic, som blev vundet af Chris Gotterup. Thorbjørn blev nr. 16 efter en 61’er i finalerunden.

Rory McIlroy vandt igen på Quail Hollow

Inden finalerunden havde Xander Schauffele føringen i -14 foran Rory McIlroy i -11 og Sungjae Im i -8. Det lignede således en duel mellem Schauffele og McIlroy.

Rory McIlroy var i par for finalerunden efter 7 huller, men lavede så to eagles og fire birdies frem til 17. hul, hvilket gav ham en afgørende føring. En dobbeltbogey på sidste hul betød kun noget for sejrens størrelse, så McIlroy vandt i -17 foran Xander Schauffele i -12 og Byeong Hun An i -9.Jason Day og Sungjae Im delte 4. pladsen i -6. foran Mackenzie Hughes og Denny McCarthy på en delt 6. plads i -5.

Turneringen blev spillet første gang i 2003 som Wachovia Championship. Rory McIlroy har vundet fire gange med sejre i 2010, 2015 og igen i 2021 og nu også 2024. McIlroy har også banerekorden på 61 slag sat i 2015.

Wells Fargo Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk