Callaway Tour Tips – Sådan holer du flere korte putts

Europa Touren og Callaway har lanceret en ny serie med instruktionstip kaldet Callaway Tour Tips.

I den første udgave gav Alex Noren gode råd til at slå en fade, mens Tom Lewis har givet tip til at bruge sin 3-wood omkring greenen.

Ovenfor viser Made in Denmark 2015 vinderen David Horsey, hvordan man kan blive bedre til at hole korte putts. Horsey bruger en putte-måtte, men man kan også træne det ved blot at putte gennem to tees.

Gennem hele året vil der løbende komme nye videoer. Tidligere på året indgik Europa Touren og Callaway en 5-årig Official Partner aftale.

Aftalen gælder Callaway og flere af de underliggende brands, som Callaway ejer: Callaway er officiel driver, bold, sko og bag, Odyssey er nu den officielle putter, OGIO den officielle taske/kuffert mens Callaway og Travis Mathew er det officielle bane-tøj på Europa Touren.

www.callawaygolf.com

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.