PopulærtDP World TourAdri Arnaus vandt Catalunya Championship efter langt omspil

Adri Arnaus vandt Catalunya Championship efter langt omspil

Adri Arnaus vandt Catalunya Championship efter 6 hullers omspil. Jeff Winther førte undervejs, og 51-årige Thomas Bjørn var med helt fremme for første gang i meget lang tid, men begge dog faldt tilbage i finalerunden. Se højdepunkter fra Adri Arnaus’ finalerunde i videoen ovenfor.

Nicolai Højgaard gik -2 i finalerunden, og blev bedste danskere på en 13. plads i -5., mens Niklas Nørgaard Møller, Thorbjørn Olesen og Thomas Bjørn delte 33. pladsen i -1.

Thomas Bjørn var nr. 4 inden weekenden og nr. 12 i -5 efter tredje runde. Han afsluttede med en runde i +4, som gav den delte 33. plads, men dog meget opløftende at se ham med fremme igen. Thomas Bjørn vandt Sarazen World Open 1999 på værtsbanen PGA Catalunya Golf and Wellness, Stadium Course, mens han blev nr. 3 i år 2000, hvor der blev spillet Open de España på banen.

Rasmus Højgaard blev nr. 42 i par og Marcus Helligkilde nr. 60 i +3. Jeff Winther var på en delt førsteplads efter første runde, men faldt tilbage i anden runde. Med en god tredje runde var han nr. 7 i -6 inden finalerunden, som han gik i +11 (!), så det endte med en 66. plads i +5.

Joachim B Hansen, Benjamin Poke, Lucas Bjerregaard og Søren Kjeldsen missede cuttet.

Adri Arnaus vandt på 6. omspilshul

Inden finalerunden førte Oliver Bekker i -11 foran Laurie Canter i -9. Oliver Bekker gik finalerunden i par, og blev presset fra lidt uventet kan, da Adri Arnaus gik -7 for at slutte i -11.

Oliver Bekker og Adri Arnaus skulle dermed i omspil, og de delte 18. hul med pars hele fem gange inden man flyttede omspillet til banens 17. hul. Her vandt Adri Arnaus med en par, da Oliver Bekker lavede en bogey.

Richard McEvoy, Adrian Meronk og Laurie Canter delte 3. pladsen foran Hennie du Plessis og Edoardo Molinari på en 6. plads i -8.

Tredje gang var lykkes gang

Det var tredje gang at 27-årige Adri Arnaus har været i omspil på DP World Tour, men hans første sejr. Han tabte omspil til Rafa Cabrera-Bello i Acciona Open de España 2021 og til Pablo Larrazábal i MyGolfLife Open 2022.

Han har vundet en enkelt gang på Challenge Touren med sejr i Ras Al Khaimah Challenge Tour Grand Final 2018.

Nu rejser DP Word Tour til England og The Belfry, hvor der den kommende uge spilles Betfred British Masters hosted by Danny Willett.

Catalunya Championship, resultat

Jens Kristian Thysted vandt Bravo Tours Open by Enjoy Resorts

Nyprofessionelle Jens Kristian Thysted vandt Bravo Tours Open by Enjoy Resorts, som var årets første ECCO Tour turnering i Danmark efter to turneringer i...

Verdensranglisterne, 22. april 2024

Scottie Scheffler udbyggede sin føring med endnu en sejr, Wyndham Clark er nu nr. 3 mens Ludvig Åberg er bedste skandinav på en 6....