PopulærtLadies European Tour22-årige Maja Stark vandt for tredje gang på LET

22-årige Maja Stark vandt for tredje gang på LET

Efter andenpladser i de seneste to turneringer vandt 22-årige Maja Stark sin tredje LET sejr i Women’s NSW Open i Australien, hvor de to danskere missede cuttet.

Linette Holmslykke i +14 og Fie Olsen i +15 efter anden runde var et stykke fra cutgrænsen i +6. De tre sejre er vundet på otte måneder siden hun blev professionel i august 2021.

Stark vandt med fem slag

Svenske Maja Stark førte med fire slag inden finalerunden, da hun førte i -13 foran Johanna Gustavsson og Cassie Porter i -9.

22-årige Maja Stark gik finalerunden -2 og vandt i -15 foran Johanna Gustavsson i -10 og Magdalena Simmermacher i -9. Michelle Thomson og Cassie Porter delte 4. pladsen i -8.

Inden ugens turnering var Maja Stark nr. 1 på Race to Costa del Sol ranglisten efter. Hun spillede sin fjerde LET turnering i år, og i de første tre er hun blevet nr. 30 i Trust Golf Asian Mixed Cup, nr. 2 i Asian Mixed Stableford og nr. 2 i Australian Women’s Classic.

Kometagtig karriere på LET

Maja Stark blev professionel i august 2021, og har siden imponeret stort. Det kan man også sige hun var som amatør med bl.a. flere sejre med det svenske landshold og en 13. plads i US Women’s Open 2020 og en 16. plads i 2021.

Hun vandt PGA Championship by Trelleborgs Kommun på LET Access Series i sin anden turnering som professionel, og vandt også den tredje, hvilket var Creekhouse Ladies Open på LET. Derefter vandt hun også Estrella Damm Ladies Open presented by Catalunya, og dermed to af de første fem LET turneringer hun spillede som professionel.

Women’s NSW Open, resultat

Fiel Olsen – Foto: Tristan Jones / LET

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

Morten Ørum gik dagens bedste runde og er med helt fremme på Great Northern

Onsdagens anden runde af Great Northern Challenge blev i dag afviklet på det flotte anlæg ved Kerteminde. Vejret og i særdeleshed vinden var igen en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk