Korn Ferry TourHarrison Endycott vandt Huntsville Championship.

Harrison Endycott vandt Huntsville Championship.

Harrison Endycott vandt sin første Korn Ferry Tour sejr i Huntsville Championship.

I -16 førte Harrison Endycott med fem slag foran Ben Taylor i -11 inden finalerunden. Endycott gik for-ni i +2, men inden de sidste 9 huller førte han stadig med fem slag.

Harrison Endycott kom tilbage på sporet og med en rudne i par vandt han i -16 foran Ben Taylor o -11 og Erik Barnes i -10. Kris Ventura fra Norge delte 4. pladsen i -9 med Quade Cummins.

Med til at vinde Hold VM i 2016

25-årige Harrison Endycott blev professionel i 2017, men har endnu ikke fået sit helt store gennembrud, da sejren var hans første i en turnering tællende til verdensranglisten. I 2016 var han med til at vinde Hold VM, Eisenhower Trophy, for Australien sammen med Cameron Davis og Curtis Luck der var 19 slag bedre end England på andenpladsen!

Danmark med John Axelsen samt Nicolai og Rasmus Højgaard vandt turneringen i 2018 og trofæet er såmænd fortsat dansk, da Eisenhower Trophy blev aflyst i 2020 pga. Covid-19, og den næste udgave er på Le Golf National i Paris til efteråret.

Huntsville Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk